
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ZAVÁRANINY |
Jana B. (janka116) ID 61282 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Univerzálny nálev na uhorky, cviklu, karfiol, cibulky s cukrom aj umelým sladidlom - NAJLEPŠÍ NA SVETE[ recept č. 41570 zo dňa 20.7.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4l vody, 1l octu, 30dkg kryštálový cukor, 16dkg soli, 40 tabliet umelého sladidla POSTUP PRÍPRAVY Tento recept na nálev mám už niekoľko rokov od mojej bývalej šéfky, s ktorou sme vždy cez prestávky v práci "varili a piekli" . Tento nálev je naozaj fantastický a obrovskou výhodou je, že si ho po uvarení a vychladnutí môžte spokojne naliať do plastových fliaš a vydrží aj niekoľko mesiacov!!!!!!! Používam ho najčastejšie na uhorky, ale fantastický je aj na krfiol, cviklu, alebo cibulky. Mala som obavy ked som o nom prvý raz počula, lebo umelé sladidlá naozaj nemusím, ale vôbec ho nie je cítiť. Do každého pohára pridám zopár koliesok mrkvy a cca po 2-3 bobulky cierneho a nového korenia. Kto má rád, môže dať cesnak, cibulu, kôpor..... fantázii sa medze nekladú :) No a teraz konečne ten POSTUP:Do hrnca dáme vodu, cukor, soľ a privedieme k varu. Potom prilejeme ocot a nasypene 40 tabliet umelého sladidla. Po vychladnutí použijeme na zaliatie zeleninky v pohároch a sterilizujeme, alebo dáme do fliaš a máme predpripravené ked bude treba. Je fajn, ze je nálev trvanlivý, lebo ak si ho pripravíte dopredu, nemusíte sa zdržiavať pri zaváraní a čakať kým vychladne.. |
Beata B. (libezna) ID 102848 (14.9.2014, 7:13) |
Dobrý den, ja tento nálen používam tiež už roky a nedám nan dopustit, len ho pred použitím nevarím, zamiešam a zalievam....odporúčam vyskúšať takto zavárať jablčkovu papriku..(alma paprika), úplne fantastická...Beata |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea L. (Aja1) ID 47601 (21.7.2011, 16:27) |
Ďakujem za recept,vyskúšam. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana B. (janka116) ID 61282 (22.7.2011, 15:27) |
verim, ze bude chutit. Dajte vediet | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |