
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Lucia H. (Lucc88) ID 208382 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bavorský krém[ recept č. 41562 zo dňa 19.7.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3 žĺtky, 3 PL trstinového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, 1 šľahačková smotana, vanilkový lusk, 10 g želatíny Poleva: 2 nektarinky, 3 PL trstinového cukru POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s cukrom do krému. Želatínu namočíme do vody, privedieme k varu a odstavíme. Smotanu povaríme s vanilkou a prilejeme k nej želatínu. Zmes prilejeme k vajíčkam s cukrom a vymiešame. Necháme v chladničke asi 4 hodiny stuhnúť. Nektarinky ošúpeme, nakrájame, a vyšľaháme s cukrom. Ozdobíme plátkami ovocia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lydia B. (saltyna) ID 76571 (2.5.2015, 8:20) |
Veru...podobné ako panna cotta. Páči sa mi to, krémiky milujem. Vyskúšam. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (22.7.2011, 16:06) |
Vyzerá to zaujímavo ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |