končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Antonia V. (SOVA I) ID 156999 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Šalát St.Nikolaus[ recept č. 41553 zo dňa 19.7.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec,1 červená paprika,1 citron,1 strúčik cesnaku, 500 g tvrdých rajčín pokrájaných na osminky, 2 stredne veľké, na plátky postrúhané cibule, 1 uhorka pokrájaná na plátky, 2 byle zeleru pokrájané na tenké pásiky, 1 konzerva - 200 g - drveného tuniaka v oleji, 50 g čiernych olív, 12 velkých listov bazalky, sol na dochutenie, 6 polievkových lyžíc olivového oleja POSTUP PRÍPRAVY Na tvrdo uvarené, olúpané vajcie rozdelte na štvrtky. Strúčikom cesnaku potrite vnútro miksy. Do misy vložte pripravenú zeleninu. Na vrch poukladajte mäso tuniaka, olivy, vajcia a posypte posekanou bazalkou. Podľa chuti posolte a polejte olivovým olejom. A máte zdravé jedlo pripravené ku konzumácii. Dobrú chuť . . . . . . . . !! |
Darina B. (danda3) ID 104195 (21.7.2011, 21:10) | |
No, vyzerá to na veľkú dobrôtku, ďakujem za inšpiráciu! | |
ODPOVEDAŤ |