. .. .. .. .. .. .
. .

Sviatočná bublanina s pridanou (karamelovou) hodnotou - RECEPT 41352

Eva A. (Eviana) ID 114156
.
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.9.2009
Naposledy: 1.4.2018 9:30
Aktualizácia: 10.3.2012 22:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 83
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Sviatočná bublanina s pridanou (karamelovou) hodnotou


[ recept č. 41352 zo dňa  ]


Sviatočná bublanina s pridanou (karamelovou) hodnotou


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto - viď v mojich receptoch (napr. rýchly zákusok s nugátovým krémom) ovocie - u mňa dnes mrazené jahody a čerstvé (hypermarketové) čučoriedky krém: skaramelizované salko (2,5 hodiny varené v konzerve vo vriacej vode), nátierkové maslo, šľahačková smotana a puding Creme Ole vanilka

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkoch...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


...pripravíme si klasický rýchly a osvedčený biskvit (pre lepší kontrast do neho nabudúce pridám kakao)


...zopár jahôd


...ak sú väčšie rozkrájame ich na štvrtky a naukladáme do cesta


...umyjeme si čučoriedky


...pridáme k jahodám do cesta a dáme piecť do rozohriatej rúry


...takto to vyzerá upečené


...pripravíme si suroviny na krém - chýba mi tu puding Creme Olé, ktorý som tam pridala neskôr, aby bol krém dostatočne hustý


...šľahačkovú smotanu, skaramelizované salko a nátierkové maslo dáme do misy


...vymiešame do hladka


...a teraz je čas pridať puding


...spolu vymiešame do hladkej hustej hmoty


...rovnomerne rozotrieme na upečenú bublaninu


...a dáme vychladiť aspoň na hodinu do chladničky


...po vychladnutí nakrájame na tvary srdcu či oku milé, posypeme grankom (v tom lepšom prípade - čo sa mne dnes nechcelo - polejeme čokoládou), dozdobíme ovocím a môžeme mlsať :)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Cestoviny s omáčkou z kuracieho mäsa, baby špenátu a smotany | Sviatočná bublanina s pridanou (karamelovou) hodnotou | Krehké marinované rezníky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana C. (janica251) ID 82644 (10.7.2011, 19:37)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (6.8.2011, 9:17)
(F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (10.7.2011, 13:07)
Evi parádna maškrtka (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (6.8.2011, 9:17)
Alžbetka... najmä vychladené veľmi mňam :-$ (F)
ODPOVEDAŤ
Ivana Č. (likerik) ID 39884 (10.7.2011, 10:50)
tak tato vyzera uzasne, urcite vyskusam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (10.7.2011, 13:06)
Ďakujem za slová uznania Ivanka (F) (F) (F) je to naozaj úžasné :-$
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (10.7.2011, 10:02)
Fíha, no toto. Predpokladám, že vrstva krému aj trochu zvlhčí cestíčko a bude to také vláčne....to je niečo pre mňa a ešte k tomu dobre vychladené (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (10.7.2011, 10:43)
Ivanka, presne tak - ten krém bublaninu zvlhčí a aj obohatí... a vychladený z chladničky je že úplne najsamlepšejší (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (9.7.2011, 23:58)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (10.7.2011, 10:42)
(Y) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu