 | Janka J. (janajaja) ID 68961 (5.2.2014, 13:30) |
Skvelé, robievam niečo podobné, ale kapustu krájam na malé kocky, na zahustenie pridám hrsť ryže a na záver sladkú smotanu. U nás sa to volá kapusta na drobno.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Karolína Ž. (Diana251) ID 183657 (1.4.2011, 16:42) |
mnamky..... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Emilia D. (filmuska) ID 25200 (10.8.2009, 17:41) |
zasa som sa objedla  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (11.7.2009, 0:10) |
Toto jedlo je skvelé a pritom jednoduché. Ja to robím takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15804 Môj manžel vždy vyškrabuje veľký hrniec a pýta sa, prečo som tak málo urobila (Keď som zisťovala, či tu nie je náhodou tento recept, hľadala som pod názvom, ako to ja poznám. Asi preto mi nenašlo tento váš. ) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Emilia D. (filmuska) ID 25200 (11.7.2009, 17:23) |
je tu este jeden http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7820 ale tento Mirkin sa mi zdal najjednoduchsi... takze ja som varila podla neho |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
tina v. (vimar77) ID 56198 (13.2.2009, 13:45) |
mňamky, dakujem za super recept, práve sa chystáme obedovať...už sa teším. Som rada, že som našla spôsob, ako zužitkovať pol hlávky kapusty, čo mi už týždeň v chladničke zavadzala...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzana v. (zuziqa) ID 21362 (8.3.2008, 20:16) |
Mnamky mnam zajtra si isto dám.Teraz som dovarila plný 5l hrniec,aj perkeltík je hotový.Zajtra urobím fajnovučký domáci knedlíček a hotovo.Ja ho robím tiež ako Evulqa,pretlak na začiatku a hned na to cibulkova zasmažka bez muky s červenou paprikou.No a nakoniec dávam šlahačkovú smotanu s múkou.Moji hladoši to takto miluju.Ja davam aj do mliečnych jedál vždy šlahačkovú smotanu,to som sa naučilla od svojej svokruši.|Mnam mnam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (9.3.2008, 17:31) |
fíííííííha päť litrov ufffff mňam tak ako to píšeš ty tiež to môže byť dobré nabudúce spravím takúto obmenu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (22.2.2008, 21:03) |
toto jedlo milujééééééééééééééééééééééééééééééééééééém  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zdenka M. (Zdenka3) ID 882 (22.2.2008, 15:00) |
Mnaaaam, moje oblubene  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (22.2.2008, 13:03) |
Cau Mirka, my to ľúbime , ale je dávam pretlak už na začiatku varenia do vody a zahusťujem cibuľovou zápražkou. A pre mužskú polovičku ešte aj svinka do toho musí šľapnúť v podobe opečenej klobásky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (22.2.2008, 13:10) |
Ahoj Evka babka to takto robieva noooo a pre istotu som tam napisala aj mäsové doplnky ja som to mala len tak dietne so sójovým rohlíčkom ![[A]](//img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/17.gif) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |