. .. .. .. .. .. .
. .

Pizzovníky - RECEPT 40951

Katarína P. (nescafe) ID 11231
.
mimibazar.sk/nescafe
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.2.2007
Naposledy: 25.9.2018 10:05
Aktualizácia: 22.5.2016 20:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 65
RODINNÉ FOTOGRAFIE 74
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 14
RECEPTY 5
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)


Pizzovníky


[ recept č. 40951 zo dňa  ]


Pizzovníky


POTREBNÉ PRÍSADY

Už to tu určite je,ale podelím sa s Vami o ten môj recept. Cesto je výborné,mäkké...oplatí sa vyskúšať cesto _ 1kg hladkej múk_0,5l mlieka, kocka droždia_1 lyžica cukru, 1 lyžica soli, 2 dcl oleja náplň_konzerva kukurice,kečup,pizzové korenie, cca 0,5 kg salámy a 0,5 kg syra, vajíčko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Ste tu všetko zdatné kuchárky,tak sa nebudem zbytočne rozpisovať....spracujeme cesto,necháme vykysnúť
Salámu a syr nastrúhame
Polovičnú dávku cesta rozvaľkáme, potrieme kečupom posypeme salámou, syrom,kukuricou, korením Niekedy pridávam aj popraženú cibuľku...je to ešte chutnejšie To isté urobíme aj s druhou polovicou cesta a náplne
Snažíme sa dosť napevno zvinúť do rolády,aby sa to potom nerozliezalo
Porežeme na cca 1 cm rezy
Preložíme na plech,necháme trochu podkysnúť potrieme s vajíčkom a upečieme. Každý podľa svojej rúry..asi na 180° 30-40 min
Dobrú chuť


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Chrumkavé keksíky | Pizzovníky | Jablkový koláč s kokosom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (21.3.2015, 9:01)
(C) (D) (sampus) (B) (drink) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (21.3.2015, 4:58)
Tieto pizzovníky sú vynikajúce. Je to najlepší recept, podľa ktorého som zatiaľ piekla pizzovníky. Rada a často ich pečiem. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (andula098) ID 73898 (19.7.2014, 15:34)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Lucia S. (lucyncek) ID 6074 (13.2.2012, 16:38)
najlepší recept na pizzovníky aký som kedy vyskúšala (clamp) (clamp) (clamp) robila som dcérke na oslavu v piatok a v sobotu nanovo lebo sa všetky pojedli (pl) (pl) (pl)...ja som ich vždy robievala z lístkového cesta, a to môj manžel moc nemusí takže bol velmi spokojný a všetkym pozvaným som ho musela prefotiť |:o) |:o) |:o) takže dakujem za skvelýýý receptík na úžasné cestíčko (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (nescafe) ID 11231, mimibazar.sk/nescafe (13.2.2012, 22:14)
Krásny komentár,normálne som podrástla..som rada,že chutilo (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Janka B. (MonSherry) ID 176411 (12.7.2011, 12:56)
no vyskušala som, troška som sa s tým natrapila ale vysledok je famozny....dakujem za receptik (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Mariana M. (bruja) ID 96243 (1.7.2011, 17:22)
Super cesto ja ho pouzivam na slano aj na sladko (clamp)....Katka krasne sa vam podarili!!!!
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (26.6.2011, 14:33)
... tak hlasim, ze som ich urobila z 1/2 davky, na moju smolu, doma kobylky zjedli olivy, horsie ze aj sampinony, kukurica sice bola v mraziaku, ale na nu som ani nepozrela, takze som dala len sunku a syr. S cestom sa mi velmi dobre pracovalo, su vynikajuce - vdaka za receptik. (Y) (Y) (Y)

(Budem si musiet niekde schovat aspon za plechovku sampinonov.) *-)
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (nescafe) ID 11231, mimibazar.sk/nescafe (26.6.2011, 14:46)
(Y) to som rada,že chutilo..s cestom som aj ja spokojná...a plnka,koľko ľudí,toľko chutí...moja (X) by šampiňóny ani olivy nezjedla ani za svet :-$
Toto je taká neutrálna kombinácia,ktorú zje takmer každý. (D) (D)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (26.6.2011, 10:49)
Katka vyzeraju suprovo, kedze ja velmi kukuricu nemusim, nahradim ju olivami. Ked robim pizzu, taksi zvyknem pripravit z kecupu, rajcinoveho pretlaku maglajz, do ktoreho pretlacim aj cesnak, pridam aj trosku olivoveho oleja a aj pizzove korenie a takto to vsetko natriem na cesto.
(Y)
ODPOVEDAŤ
zuzka g. (zuzka32) ID 147564 (26.6.2011, 9:01)
vyzeraju vyborne (clamp) (clamp) (clamp) urcite vyskusam
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (25.6.2011, 17:36)
uzasne sa ti podarili (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu