Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Katarína P. (nescafe) ID 11231 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)
Pizzovníky
[ recept č. 40951 zo dňa 25.6.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Už to tu určite je,ale podelím sa s Vami o ten môj recept. Cesto je výborné,mäkké...oplatí sa vyskúšať cesto _ 1kg hladkej múk_0,5l mlieka, kocka droždia_1 lyžica cukru, 1 lyžica soli, 2 dcl oleja náplň_konzerva kukurice,kečup,pizzové korenie, cca 0,5 kg salámy a 0,5 kg syra, vajíčko na potretie
POSTUP PRÍPRAVY
Veľmi jednoduchý...
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Ste tu všetko zdatné kuchárky,tak sa nebudem zbytočne rozpisovať....spracujeme cesto,necháme vykysnúť |
![]() |
Salámu a syr nastrúhame |
![]() |
Polovičnú dávku cesta rozvaľkáme, potrieme kečupom posypeme salámou, syrom,kukuricou, korením
Niekedy pridávam aj popraženú cibuľku...je to ešte chutnejšie
To isté urobíme aj s druhou polovicou cesta a náplne |
![]() |
Snažíme sa dosť napevno zvinúť do rolády,aby sa to potom nerozliezalo |
![]() |
Porežeme na cca 1 cm rezy |
![]() |
Preložíme na plech,necháme trochu podkysnúť potrieme s vajíčkom a upečieme.
Každý podľa svojej rúry..asi na 180° 30-40 min |
![]() |
Dobrú chuť |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (21.3.2015, 4:58) |
Tieto pizzovníky sú vynikajúce. Je to najlepší recept, podľa ktorého som zatiaľ piekla pizzovníky. Rada a často ich pečiem.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia S. (lucyncek) ID 6074 (13.2.2012, 16:38) |
najlepší recept na pizzovníky aký som kedy vyskúšala robila som dcérke na oslavu v piatok a v sobotu nanovo lebo sa všetky pojedli ...ja som ich vždy robievala z lístkového cesta, a to môj manžel moc nemusí takže bol velmi spokojný a všetkym pozvaným som ho musela prefotiť takže dakujem za skvelýýý receptík na úžasné cestíčko  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Katarína P. (nescafe) ID 11231, mimibazar.sk/nescafe (13.2.2012, 22:14) |
Krásny komentár,normálne som podrástla..som rada,že chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janka B. (MonSherry) ID 176411 (12.7.2011, 12:56) |
no vyskušala som, troška som sa s tým natrapila ale vysledok je famozny....dakujem za receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mariana M. (bruja) ID 96243 (1.7.2011, 17:22) |
Super cesto ja ho pouzivam na slano aj na sladko ....Katka krasne sa vam podarili!!!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta R. (marta6297) ID 162997 (26.6.2011, 14:33) |
... tak hlasim, ze som ich urobila z 1/2 davky, na moju smolu, doma kobylky zjedli olivy, horsie ze aj sampinony, kukurica sice bola v mraziaku, ale na nu som ani nepozrela, takze som dala len sunku a syr. S cestom sa mi velmi dobre pracovalo, su vynikajuce - vdaka za receptik. (Budem si musiet niekde schovat aspon za plechovku sampinonov.)  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Katarína P. (nescafe) ID 11231, mimibazar.sk/nescafe (26.6.2011, 14:46) |
to som rada,že chutilo..s cestom som aj ja spokojná...a plnka,koľko ľudí,toľko chutí...moja by šampiňóny ani olivy nezjedla ani za svet Toto je taká neutrálna kombinácia,ktorú zje takmer každý.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta R. (marta6297) ID 162997 (26.6.2011, 10:49) |
Katka vyzeraju suprovo, kedze ja velmi kukuricu nemusim, nahradim ju olivami. Ked robim pizzu, taksi zvyknem pripravit z kecupu, rajcinoveho pretlaku maglajz, do ktoreho pretlacim aj cesnak, pridam aj trosku olivoveho oleja a aj pizzove korenie a takto to vsetko natriem na cesto.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zuzka g. (zuzka32) ID 147564 (26.6.2011, 9:01) |
vyzeraju vyborne urcite vyskusam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Kristína T. (jašidielko) ID 56687 (25.6.2011, 17:36) |
uzasne sa ti podarili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |