. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Hamizurka - RECEPT 40938

Maria M. (misqs17) ID 166394
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.9.2010
Naposledy: 18.5.2015 19:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 66
NÁVODY 0

ČO DOM DAL

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Hamizurka


[ recept č. 40938 zo dňa  ]


Hamizurka


POTREBNÉ PRÍSADY

mlete maso (200g) * zemiaky * ryza *cesnak * sol,kmin,mleta cervena paprika,mlete cierne korenie * karpatsky bujon *

POSTUP PRÍPRAVY

vid foto

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

mlete maso si v miske zmiesame s cesnakom, solou,pepsom a mletou cevenou paprikou,nechame chvilku odstat. Medzitym si osupeme a nakrajame zemiaky na kolieska, premyjeme ryzu.
hrniec, odporucam s hrubym,pevnym dnom, si poriadne vytrieme mastou. Nesetrite nou. :)
a zacine ukladat do hrnca, najskor naspodok zemiaky, sol,kmin,
potom na zemiaky masko, ryza. Troska soli a pepsu.
takto pokracujem este minimalne jednou vrstvou, posledne budu zemiaky.
ked je vsetko nachystane, pripravime si bujon a zalejeme to pekne do vrchu.
takto nejako :) dusime pod pokrievkou cc. 1hodinu, sledujeme si ale, aby sa nam nevyparila vsetka voda a zemiacky na spodu neprihoreli. Ja som to podavala len tak s cervenou repkou zavaranou. Bru chut


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zelerové rizoto | Hamizurka | Losos na cesnakovom masle >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Monika K. (Suoma) ID 246549 (3.9.2012, 14:33)
kolko tam asi ide tych zemiakov a ryze?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (17.10.2012, 19:33)
2-3 vacsie zemiaky a asi 100g ryze..ale to len od oka... :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta Š. (siskam1) ID 199001 (30.6.2011, 15:00)
Tak toto je ozaj zaujímavý recept. Ešte som o ňom ani nepočula. Ale určite ho vyskúšam.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (30.6.2011, 20:23)
ja ked som bola mensia, byvala som na prazdninach u svagrinej, a tam to varili, strasne mi to chutilo..teraz som si zistila recept..a skusila znova, nie je to nic extra..ale mne to dosgt chuti :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Saša L. (Alexa61) ID 107270 (25.6.2011, 10:55)
fajn receptik, ale nepise sa peps ale pepř, takze nie pepsom, ale peprom.... (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maria M. (misqs17) ID 166394 (25.6.2011, 11:17)
vdaka za opravu,ale poznam to... :-) toto mam moj zauzivani nazov..pretoze pepř ani mlete cierne korenie sa mi nepaci ,-) :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu