
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Michaela U. (miu) ID 1384 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Taliansky bochnik[ recept č. 4085 zo dňa 20.2.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 mensi okruhly chlieb, 1/4 hrnceka olivoveho oleja, 6 kruzkov salamy, 1 hrncek articokovych srdiecok z konzervy, 2 rajciny /mozeme nahradit aj susenymi/, 1 mala cervena cibula, cerstva bazalka, 1/3 ciernych oliv odkostkovanych a prepolenych, 150 g mozarelly .... alebo napln podla vlastnej chuti ci obsahu chladnicky :o))) POSTUP PRÍPRAVY 1. vrchnu tretinu chleba zrezeme, vydlabeme striedku, nechame len okraj cca 2 cm a vnutro vymastime olivovym olejom 2. dovnutra dame vrstvy salamy, koliesok rajcin, cibule pokrajanej nadrobno, posekanej bazalky, oliv a mozarelly 3. prikryjeme vekom z chleba a zabalime do alobalu a vrch zatazime napr. doskou 4. chlieb vlozime aspon na 1 hod do chladnicky, aby sa chute spojili; mozeme ho upiect aj hned po naplneni, ale ak ho nechame dlhsie odlezat /aj 4 h/ bude mat vyraznejsiu chut 5. chlieb pecieme vo vyhriatej rure na 180 stupnov asi 15 - 20 min READY :o)))) - nakrajame a podavame *** robila som ho na nas piknik, bol superny, len skoda, ze sa mi vela pri mojich chlapoch neuslo :o))) |