
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miriam D. (Miriam z NR) ID 2608 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kuracie prsia na omacke z piva[ recept č. 4074 zo dňa 19.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 malych kuracich prs, 2 cibule, 4 struciky cesnaku, 2 petrzleny, 2 mrkvy, priblizne 20 dkg zeleru, 2 male cele pory, 1 l cierneho piva, sol, ml. c. korenie, rozmarin, horcicu, olej. POSTUP PRÍPRAVY Cibulu pokrajame na kocky. Korenovu zeleninu tiez. Prsia osolime, okorenime, natenko potrieme horcicou a posypeme posekanym rozmarinom. Ocistime por, odstranime tmavozelene konce listov. Zvysnu svetlozelenu cast pokrajame na male kusky. Predhrejeme ruru na 180 stupnov. Na malom mnozstve oleja opecieme prsia z oboch stran, vyberieme, prikryjeme a odlozime na teple miesto. Vo vypeku oprazime cibulu, lisovany cesnak a zeleninu. Pridame maso, podlejeme pivom, aby sa uvolnil vypek. Prikryjeme hrniec pokrievkou, vsunieme do rury a dusime asi 1 hodinu. Najvhodnejsou prilohou su maslove zemiaky. |