končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miriam D. (Miriam z NR) ID 2608 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kuracie stehienka s chrumkavou bylinkovou korkou[ recept č. 4072 zo dňa 19.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 stehienka, oregano, sol, ml.c.korenie, 200ml mlieka, vnat, 50g struhanky, 50g sezamu POSTUP PRÍPRAVY Stehna potrieme oreganom, solou, korenim, zlahka pokropime mliekom a nechame hodinu odlezat v chladnicke. Trubu predhrejeme na 220 stupnov. Vnat nasekame nadrobno, premiesame so struhankou a sezamom. Nalozene stehna obalime v omacke, potrieme olejom a pecieme do zlatohneda. Dobru chut! A bacha nech to nezhori! :-) |