
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Monika P. (monkap) ID 69860 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Španielske Tarta de Santiago[ recept č. 40643 zo dňa 10.6.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto :1 vajce, 1PL vody, 125 g cukru, škorica, 400g hl. múky Plnka: 4 vajcia, kôra z neošetreného citróna, 250g najemno nastrúhaných mandlí, škorica, práškový cukor POSTUP PRÍPRAVY Cesto : vajicko vymiesame s vodou, cukrom a trochou skorice. Postupne pridavame muku az kym nevznikne penista masa. Cestom vylozime vymastenu a mukou vysypanu formu. Plnka: vajicka vymiesame s cukrom a citronovu korou do penista. Potom pridame nastruhane mandle a skoricu. Zmes vylejeme na na cesto a pecieme v predhriatej rure asi 25 - 30 minut na 180 stupnov. Kolac posypeme praskovym cukrom. Tento kolac je sice trosku suchsi, ale na druhy den krasne zvlacnie, nieje moc sladky a ku kave alebo caju je super. Ja som si ho trosku poliala aj javorovym sirupom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (12.6.2011, 20:56) |
zaujímavý koláčik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |