končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | "buttercream"[ recept č. 40541 zo dňa 6.6.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rada by som sa spytala skusenych tortarok ako robia tzv. buttercream na kremove ruzicky. konkretne recept na nejaky dobry krem ktory drzi tvar a dobre sa s nim pracuje. POSTUP PRÍPRAVY ja som nasla nejake na nete ale su to americke/anglicke recepty a tie ingrediencie u nas nedostat:( popripade este ak by nejaka sikulka vedela co je to "crisco" alebo cim ho nahradit. dakujem |
Timea L. (01timea) ID 191914 (9.6.2011, 22:26) | |
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=422&t=10820&p=321265&hilit=kr%C3%A9m+na+ru%C5%BEi%C4%8Dkyp321265 | |
ODPOVEDAŤ |
Timea L. (01timea) ID 191914 (9.6.2011, 22:23) | |
http://www.tortyodmamy.sk/bielucky-krem-z-ameriky | |
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (gupka) ID 9968 (8.6.2011, 22:39) | |
crisco je značka rastlinného margarínu, niečo ako náš Palmarín, Hera a pod. | |
ODPOVEDAŤ |
Adriana K. (Adriana.K82) ID 146978 (8.6.2011, 13:07) | |
No tak tento recept by som aj ja prijala... ja som taktiež hľadala nejaké a našla som len anglické... | |
ODPOVEDAŤ |