. .. .. .. .. .. .
. .

PSP - RECEPT 39970

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 39877 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


PSP


[ recept č. 39970 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


PSP


POTREBNÉ PRÍSADY

2,8 kg, Vanilkový korpus, čučoriedkový lekvár, Čokoládový krém, poťah MMF, ozdoby Smartlex flower,
<< tvarohová s čokotransfer | PSP | so skateboardom k 8. narodeninam >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lydka K. (Fantaghiro) ID 57621, mimibazar.sk/fantaghiro (15.5.2011, 22:07)
Krááásna :) prosím ť ako to roíš že ked dávaš ten marcipán na piškotu nikde s ti nevlní????
ODPOVEDAŤ
Nataša Búciová (nataly_1) ID 39877 (15.5.2011, 22:27)
Lidka, dakujem za pochvalu....no ono je to viac - menej o cviku, ale v zásade platí pravidlo hladkania... :-)....keď položíš marcipán na vrch torty, tak len postupne od vrchu centimenter po centimentry a zároveň dookola /neviem, či je to dosť zrozumiteľné/ hladkať a hladkať, ako malé (child11), až sa dostaneš na spodok tortičky a tu už treba aj mierne poťahovať, aby ti to pekne sadlo a zas hladkať a hladkať..... ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
Lydka K. (Fantaghiro) ID 57621, mimibazar.sk/fantaghiro (18.5.2011, 17:00)
Ako tak som pochopila...a čím to hladkáš? lebo niektoré tortičky sú také pacaté a tá tvoja je ako odliatok! :) používaš na to niečo špeciálne? a vlastne ako vieš aké veľké kolieko marcipánu potrebuješ a akej hrubky? kurnik, to je zasa otázok :)
dakujem :)
(L)
ODPOVEDAŤ
Nataša Búciová (nataly_1) ID 39877 (18.5.2011, 18:35)
http://www.tortyodmamy.sk/content/pre-zaciatocnicky-ako-ja


http://www.youtube.com/watch?v=osC5SRtEg5k&feature=related


a tiež je pri tom poťahovaní dôležité mať pekne natretý krém....finta je na to aj taká, že do krému, ktorý budeš dávať pod poťah zašlahaj aj kúsky korpusu, ktorý inde nepoužiješ /ja si takéto kúsky nechávam v mrazničke/ a potom ten krém je taký hustejší, ale na chuti ti neodoberie
ODPOVEDAŤ
Nataša Búciová (nataly_1) ID 39877 (18.5.2011, 18:13)
Lydka kludne sa pýtaj....takže 1.zo začiatku kým to sadne na krém hladkám rukou, no a keď to už sedí :-), tak ešte dohladím "žehličkou" na torty...dostať ju v každom cukrárskom shope na nete...tá čo mám ja stálu tuším 5,20€...takže to sa dá....no a čo sa množstva marcipánu, hrúbky a šírky týka....tak na to mám tabulku niekde na nete som našla...že koľko hmoty na akú tortičku použiť.....vaľkám cca 2-3 mm...zo začiatku som vaľkala 4mm, ale praxou zistíš, že toľko netreba ....no a aké veľké koleso?....proste pravítko do ruky...zmeriam vyšku a šírku, zrátam a vaľkám... ,-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu