končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)Zapekané kuracie valčeky[ recept č. 3996 zo dňa 13.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia (my sme mali cca.800g), tvrdý syr na vysmážanie, smotana na varenie (al. na šľahanie), klasický trojobal (múka, vajce, strúhanka), špáratká. POSTUP PRÍPRAVY mäsko si umyjeme, pokrájame a naklepeme na tenké rezne a posolíme.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI na rezne si dáme plátky tvrdého syra a zvinieme. pozapichujeme špáradlami, aby sa neotvárali. takto vypadajú všetci mäskoví ježkovia.... a obalíme v trojobale... 1. hladká múka ..... vajíčko .... strúhanka (dakujem za asistenciu môjmu drahému!!!) dáme do zapekacej misy, zalejeme smotanou a pečieme až do spapania... (ja som na 200stup. asi 45 min.). do smotany popchám zvyšné kúsky syra. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Daniela S. (danka ZS.) ID 57692 (30.10.2008, 15:12) | |
uš som to vyskušala a chutí to naozaj dobre | |
ODPOVEDAŤ |
Evka A. (evka.a) ID 35030 (14.2.2008, 19:59) | |
vyzera to uzasne... a urcite aj chuti | |
ODPOVEDAŤ |