
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Petra J. (awooojky) ID 198617 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kuracie stehná s kečupom, džemom a škoricou...[ recept č. 39684 zo dňa 3.5.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie stehná možu byt aj krídla, marhuľový džem (može byť aj iný, chuť bude potom inaksia ), kečup, škorica mletá a soľ. POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame si kečup, džem a pridáme trocha škorice. Neuvádzam množstvo lebo stále dávam od oka. Stehná si umyjeme nasolíme a poukladáme na plech. zhora ich potrieme zmesou z kečupu, džemu a škorice a podlejeme vodou. zakryjeme alobalom a dame piect. sem tam kontrolujeme ci je este v plechu voda ak málo tak trosku dolejeme. Asi hodinu takto prikryté pecieme (dusíme) až kym nieje masko makké. potom dame alobal dole a nechame do chrumkava zapiecť. Je to uplne super. ja som raz nechala v tejto zmesi stehná na chvílku marinovať, Mojmu mužíčkovi takto velmi chutili. Nemaju vobec sladku chut. čo vie niekomu prekážeť, takže sa nemusite bať. Dobrú chuť |