Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Anna T. (aninkat1) ID 46668 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)
Čokoládové trubičky plnené parížskym krémom
[ recept č. 39483 zo dňa 24.4.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
350 g hladkej múky, 150 g práškového cukru, 180 g masla,70 g mletých orechov, 1 vanilkový cukor, 1 vajíčko,1 žĺtok, 1PL kakaa, pol ČL škorice. Plníme parížskym krémom alebo karamelovým zo salka a masla, alebo maslovým. Podľa vlastnej chuti. Zdobíme namáčaním v čokoláde.
POSTUP PRÍPRAVY
Zo surovín si vypracujeme cesto, ktoré vložíme do mikroténového sáčka a dáme na hodinku - dve do chladničky. Potom si z cesta odštipkujeme malé guľôčky, ktoré si omotáme okolo kovovej trubičky, upravíme po celej dĺžke i obvode a ukladáme na plech. Pečieme približne na 170 - 180 stupňoch, podľa potreby asi 15 min. Upečené trubičky hneď za tepla sťahujeme z kovových trubičiek. Necháme vychladnúť, namáčame oba konce v čokoládovej poleve, necháme vychladnúť a plníme krémom podľa vlastnej chuti a vôle. :) |
Katarina R. (karotkaa) ID 218857 (17.12.2013, 20:19) |
Chystam sa na tieto trubicky vyzeraju lahodne, ak ich naplnim parizskym kremom zo slahacky a cokolady neodvlhnu? Kolko asi vydrzia cca? Dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Darina M. (darinka40) ID 233384 (13.7.2012, 20:47) |
Sú skvelé, , lahodne chutia, vďaka za recept.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Gabriela K. (gabikaKa) ID 58190 (9.12.2011, 19:53) |
Ja si cesto na trubičky vyvaľkám, odmeriam si pásik cesta na šírku trubičky, odrežem a potom natáčam cesto na trubičku. Po zatočení len odrežem cesto radielkom na pizzu. Zdá sa mi to jednoduchšie, rýchlejšie a cesto je rovnomerné. Prajem krásne pečenie a pekné Vianoce všetkým mimibazarkám.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marcela N. (n-marcela) ID 54829, mimibazar.sk/n-marcela (9.12.2011, 19:09) |
chcem sa opytat mam len trubičky na kremrole nemohla by som pouzit aj tie len by som cesto neomotala okolo celej trubicky?A este sa chcem opytat mozem si urobit trubicky aj o tyzden skor a plnit ich az tesne pred vianocami?A do cesta musi ist maslo alebo moze byt aj hera?Moc dakujem trubicky milujem,ale nikdy som sa na ne neodhodlala  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (9.11.2011, 8:43) |
Ahojky Páči sa mi tento receptík a chcem sa opýtať, či sa tieto trubičky môžu plniť vopred, alebo len pred konzumáciou? Či len zmeknú, alebo sa rozmočia? Ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Anna T. (aninkat1) ID 46668, mimibazar.sk/aninkat1 (26.11.2011, 6:52) |
Beátka, pokojne aj vopred, keď urobíš maslový krém a budeš ich udržiavať v chlade, tak len zmäknú  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (26.11.2011, 16:22) |
Ďakujem pekne Anička  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (28.4.2011, 12:22) |
Ani ja akosi nechápem ako guĺôčky okolo trubičky.A trubičky aké ako na kremrole?To by sa potom cesto ovíjalo okolo trubičky. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Anna T. (aninkat1) ID 46668, mimibazar.sk/aninkat1 (28.4.2011, 15:25) |
Maťka, áno odštipujem si guľočky z cesta a "nanesiem" ich na trubičky, ale na tenké trubičky, nie ako na kremrole. to by boli veľké.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.4.2011, 9:58) |
môžu byť výborné  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (26.4.2011, 9:35) |
Vyzerajú nádherne a chutne,ale ako to myslíš s tými guľôčkami?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |