. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie rezance v paradajkovom páci - RECEPT 3884

Eva T. (Evulqa) ID 33802
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.1.2008
Naposledy: 9.6.2021 21:23
Aktualizácia: 28.9.2013 18:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 347
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 177
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Kuracie rezance v paradajkovom páci


[ recept č. 3884 zo dňa  ]


Kuracie rezance v paradajkovom páci


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, 5-6 PL paradajkovej šťavy, cibuľa, olej , majoránka, mletá rasca, mletá červená paprika, bobkový list, 1KL prášk. cukru, soľ, ml. č. korenie. Príloha: dusená ryža, cibuľa, olej ,soľ,

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia narežeme na rezance,dáme do misky, v ktorej to budeme marinovať, pridáme paradajkovú šťavu, rascu, soľ, korenie, bobkový list, cibuľu nakrájanú na drobno, trochu oleja, majoránku, práškový cukor a trochu mletej červenej papriky. Všetko dobre premiešme a necháme marinovať, najlepšie cez noc. Potom to yklopíme na panvicu, alebo do hrnca a varíme, kym mäso nezmäkne, ak treba trošku podlejeme vodou. Ja som nemusela mala som dosť šťavy.
Toto je môj výmysel. Mala som rozmrazené prsia a nevedela so čo snimi, tak som otvorila chladničku a tam otvorená paradajková šťava, ďalej to už išlo nejak samo. Hlavne, že rodinke chutilo.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


varíme, kým mäso nebude mäkké


Ja ryžu najprv premyjem, nechám dobre odkvapkať, rozpálim olej a popražím za stáleho miešania. Potom ju osolím, vložím jednu celú cibuľu a zalejem vriacou vodou tak, aby bola hladina vody 1cm nad ryžou. Prikryjem, stiahnem oheň a dusím asi 15 minút.


Dobrú chuť!!!!!!!!!!!!!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Bravčové pečené s jablkovou plnkou | Kuracie rezance v paradajkovom páci | Lienočky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (7.2.2008, 22:08)
vyzera to dobre, vyskusame :-) :-) Evulqa, pekny tanierik (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (7.2.2008, 22:36)
ďakujem (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu