
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Radka T. (Radka6) ID 152710 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zeleninový šalát[ recept č. 38754 zo dňa 31.3.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g hlávkového šalátu (asi 2 hlávky) 1 viazanička reďkovky 2 vajcia uvarené natvrdo 1 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate 1 lyžicu nasekanej pažítky soľ a mleté čierne korenie Na zálienku: 150g syra s modrou plesňou 2 lyžice citrónovej šťavy 2 lyžice majonézy 125ml kyslej smotany 1 lyžičku vorčestrovej omáčky POSTUP PRÍPRAVY 1). Šalát rozoberieme na jednotlivé listy, opláchneme pod tečúcou vodou a necháme odkvapkať. Reďkovku pokrájame na menšie kúsky, vajcia na osminky. 2). Nivu pretlačíme cez redšie sito a dohladka vymiešame s citrónovou šťavou. Pridáme majonézu, kyslú smotanu, vorčestrovú omáčku, ochutíme soľou a korením. 3). Pekné šalátové listy rozložíme na veľký tanier, zvyšok pokrájame na rezančeky, ktoré dáme do stredu taniera. Na ne navrstvíme reďkovku. Všetko posypeme nasekanou pažítkou a petržlenovou vňaťou. Polejeme pripravenou zálienkou. Šalát necháme odstáť asi hodinu v chladničke a podávame. |
![]() | ivana K. (slnecnica82) ID 177935 (31.3.2011, 11:55) |
znie to fajn, urcite vyskusam ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |