. .. .. .. .. .. .
. .

Strúhané pité s perníkovou príchuťou ♥ ♥ ♥ - RECEPT 38523

Zlatica K. (kelka23) ID 44449
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.4.2008
Naposledy: 27.12.2023 13:27
Aktualizácia: 28.5.2013 20:23
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 139
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 255
NÁVODY 2

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Strúhané pité s perníkovou príchuťou ♥ ♥ ♥


[ recept č. 38523 zo dňa  ]


Strúhané pité s perníkovou príchuťou ♥ ♥ ♥


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g hl.múky * 250 g hr. múky * 150 g kryš. cukru * 3 žľtky * kôra s citróna * 250 g masla * perníkový prášok do pečiva * 1,5 - 2 kg jabľk * 2 balíčky škor. cukru *

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


1. Múku zmiešame s maslom...


2. pridáme kypriaci prášok do perníka / dodá výbornú príchuť /


3. cukor, žľtky a citrónovú kôru. Ak je cesto veľmi tuhé, pridáme trochu mlieka.


4. Vypracované cesto zabalíme do fólie a dáme do chladu. / najlepšie cez noc /


5. Plech vymastíme a vysypeme múkou. 1/2 cesta roztlačíme rukami na plech.


6. Nastrúhané jablká ochutíme škoricovým cukrom a rozložíme na cesto. Môžeme pridať aj nasekané orechy.


7. Na hrubom strúhadle nastrúhame druhú časť cesta. Pečieme 10 min. na 180 * C a potom asi 30 min na 160 * C. Treba kontrolovať, aby sa cesto veľmi nevysušilo.


8. Po upečení, nakrájame a posypeme práš. cukrom.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Polievka Hokkaido / Bez servítky / ♥ ♥ ♥ | Strúhané pité s perníkovou príchuťou ♥ ♥ ♥ | Syrovo - cibuľové špecle ♥ ♥ ♥ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
MONIKA S. (bida) ID 48648 (14.4.2011, 9:27)
Neskušala ste ho niektora s tvarohom?Jablka sa nam už minuli :´(
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (14.4.2011, 14:05)
Ahoj Monika. (L) Preposielam Ti pité s tvarohom :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16116
a s rebarborou :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5766
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (23.3.2011, 20:17)
perníkové s jabĺčkami to musí byť (zajic) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (upravené 27.3.2011, 16:06)
Irenka,už nie je ,-) ,-) bola to (zajic) (zajic) (zajic).... (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.3.2011, 9:52)
vyzerá to veľmi dobre, určite vyskúšam (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (23.3.2011, 10:09)
Ahoj Ivetka. (L) Ja som poškulovala po tvojich fánkach...mňam. |:o) |:o) |:o)
Pijem (C) a dala by som si . (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (22.3.2011, 17:23)
tak takéto pité som ešte nejedla *-) no musí to byť prudko jedlé (clamp)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.3.2011, 23:21)
Ahoj Janka. (L) Vyskúšaj. :-) :-) Nemusíš vyberať ani valček na cesto. ,-) ,-)
Je to šup - šup. (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (22.3.2011, 17:16)
fíha, vďaka tým jabĺčkam to môže byť šťavnaté a mňam, ukladám Zlatka
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.3.2011, 23:17)
Ahoj Ivanka. (L) Koláčik je šťavnatý. (Y) Ak máš rada hrozienka v rume, tie boli v originál recepte a trochu nasekaných orechov. ,-) Ja hrozienka nemusím. 8-|... (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu