končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Marta K. (Tusiatenko) ID 139470 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kačacia paštéta[ recept č. 38473 zo dňa 20.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kačacej pečienky 120 g husacej masti (jeden kelimok) 2 veľke cibule 4 stručiky cesnaku provensalske korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY postupujte podľa obrázkov :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI potrebne suroviny Nakrajanu cibuľu orestujeme na husacej masti Keľ bude cibuľka do sklovita pridáme pretlačené strúčiky cesnaku. Chvíľku porestujeme. Stíšime plameň a do nie vriacej masti vložíme nakrájané pečienky. Premiešame. Pridáme plyn na maximum a opečieme pečienky. Chviľku podusíme pod pokrievkou (cca 5 min). Odkryjeme posypeme provensalskym korením, premiešame a odstavíme. Celú masu rozmixujeme a pridáme soľ (cca 1 lyžičku). Premiešame. Vložime do misiek, kto chce môže vrch paštéty poliať mastou (paštéta potom na vrchu nestmavne) - ja to však nerobím. Tak a už chýba iba čerstvé pečivo a vyčkať, kým paštéta vychladne :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (20.3.2011, 19:53) |
mňam, hneď by som si dala, mne tu chladne chlieb to by bola dobrota |
ODPOVEDAŤ |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (20.3.2011, 12:52) | |
ach spomienka na detstvo, kedy som ju hojne jedávala na chlebíku aj s tou masťou na vrchu a posypanú cibuľkou | |
ODPOVEDAŤ |