končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Jana C. (saeda) ID 53061 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Slaninkové slimáčiky[ recept č. 38158 zo dňa 11.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY Lístkové cesto, horčica, plátky slaniny (oravská, anglická), plátkový syr, vajíčko na potretie, na posypanie -rasca, sezam alebo strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY u nás sa polovica plechu zje ešte zatepla :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Lístkové cesto rozvaľkáme, či rozložíme, potrieme horčicou, do polovice cesta poukladáme slaninu a na slaninu plátkovy syr. Cesto zvinieme do rolky a opatrne nakrájame na kolieska. Slimáčiky poukladáme na plech, najlepšie na papier na pečenie, potrieme vajíčkom. Navrch posypeme rascou, sezamom, alebo strúhaným syrom. Slimáčiky pečieme pri 160 stupňoch asi 20 minút doružova. Treba si to ale odsledovať podľa typu vašej rúry. Obmieňať môžeme aj plnku slimáčikov - napr. šunka, syr alebo bratislavská saláma, syr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |