
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Jana C. (saeda) ID 53061 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Slaninkové slimáčiky[ recept č. 38158 zo dňa 11.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Lístkové cesto, horčica, plátky slaniny (oravská, anglická), plátkový syr, vajíčko na potretie, na posypanie -rasca, sezam alebo strúhaný syr POSTUP PRÍPRAVY u nás sa polovica plechu zje ešte zatepla :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Lístkové cesto rozvaľkáme, či rozložíme, potrieme horčicou, do polovice cesta poukladáme slaninu a na slaninu plátkovy syr. ![]() Cesto zvinieme do rolky a opatrne nakrájame na kolieska. ![]() Slimáčiky poukladáme na plech, najlepšie na papier na pečenie, potrieme vajíčkom. Navrch posypeme rascou, sezamom, alebo strúhaným syrom. ![]() Slimáčiky pečieme pri 160 stupňoch asi 20 minút doružova. Treba si to ale odsledovať podľa typu vašej rúry. ![]() Obmieňať môžeme aj plnku slimáčikov - napr. šunka, syr alebo bratislavská saláma, syr. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |