. .. .. .. .. .. .
. .

Pangasiové slimáčiky - RECEPT 38065

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 141889 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Pangasiové slimáčiky


[ recept č. 38065 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg pangasiových filet (ja kupujem v Lidli a tam je zvycajne 5 - 6 kúskov), 1 veľká cibuľa, 1 celý cesnak, 1 väčšia plechovka šampiónov, 10 - 12 tenkých plátkov slaninky, 10 - 12 tenkých plátkov syru, olej, vegeta, grilovacie korenie, mleté čierne korenie, červená sladká paprika, Maggi

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľu a cesnak nakrájame na tenké prúžky a dáme na rozpálený olej na ktorom ich opražíme do sklovita, potom pridáme šampióny z plechovky, pridáme cca 2 PL vegety, po 1 ČL čierneho korenia a papriky a asi tak 3 - 4 "šprtky" Maggi. Popriadne miešame cca 10 minút,aby nám to neprihorelo, potom odstavíme a panvicu preložíme z horúceho horáka preč. Rozmrazeného pangasia si rozložíme, každú filetku poprášime grilovacím korením, položíme plátky slaninky a syru (množstvo si dá každý podľa chuti,len nesmú byť tie plátky hrubé,lebo po zatočení sa to bude rozpadávať), stočíme do slimáčika a prepichneme špáradlom,aby sa to nerozpadlo. Poukladáme na plech, podlejeme 1 dcl slepačieho vývaru (ak nemáte vývar stačí obyčajná voda), vylejeme na poukladané kúsky pangasia obsah panvice, prikryjeme alobalom a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190°C. Po 30 min. dáme alobal dole a 10 min. pečieme bez neho. Potom vyberieme, naložíme a môžeme papkať :)
Najlepšia príloha k tomu sú varené zemiaky s petržlenovou vňaťou alebo zemiakové pyré.

DOBRÚ CHUŤ!!!!
<< dvojitá oslava | Pangasiové slimáčiky | Darček >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu