Georgina P. (mackica) ID 64786 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)
Cestoviny s tuniakom
[ recept č. 38053 zo dňa 6.3.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
cestoviny /fusilli, farfale, podla vlastneho vyberu/, 2 konzervy tuniaky /moze byt aj kusky, aj drveny, podla vlastneho vyberu/, 1 plechovka lupanych paradajok, cibula, cesnak, sol, čierne korenie, petrzlenova vnat
POSTUP PRÍPRAVY
Velmi jednoduche a rychle jedlo. Kuk na postup
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Na oleji si oprazime cibulku a cesnacik. Ja som tentoraz pridala este aj trochu poru /nasiel sa v chladnicke/ |
![]() |
Pridame odkvapkaneho tuniaka a trochu spolu poprazime. |
![]() |
Nasledne pridame na drobno nakrajane lupane paradajky spolu aj so stavou. Tentoraz som mala doma krajane, takze som si trochu pomohla. |
![]() |
Osolime, okorenime a pridame petrzlenovu vnat a trosku aj podlejeme. |
![]() |
Zakryjeme a nechame trosku pobublat. V druhom hrnci si uvarime cestoviny podla vlastneho vyberu podla navodu. |
![]() |
Uvarene cestoviny primiesame k tuniakovo-paradajkovemu zakladu, dobre premiesame a mozme ihned servirovat. Dobru chut! |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Luboš Š. (Theamis) ID 100837 (8.3.2011, 22:05) |
mnam mnam,zajtra si urobím  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Georgina P. (mackica) ID 64786 (8.3.2011, 21:30) |
ahoj, aj moj manzel robi nieco podobne, ale nedava tam tuniaka a tie cestoviny vari rovno v tej paradajkovej stave. je to vyborne, skus niekedy obmenu. hlavne v lete je to super lahke a rychle jedlo. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (7.3.2011, 0:23) |
tak toto môžem aj teraz o polnoci  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |