
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIETY |
Jana P. (pal) ID 17273 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) DELENÁ STRAVA SPLK - dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (rastlinná skupina)[ recept č. 38008 zo dňa 5.3.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 droždie, 1/4l vlažná voda, 2 PL trstinový cukor, 600 g múka (300 g špalda + 300 g hladká špeciál), 2 žĺtka, 1 PDP, 1/2 ČL soľ, 2 dl oliv. olej, 1 PL soj.mlieko v prášku, vanilkový krém:1 zlatý klas, voda, soj. mlieko v prášku, trstinový cukor POSTUP PRÍPRAVY Ak máme pekárničku, zo všetkých prísad necháme pekárničku urobiť svoju prácu, hneď vyberieme a robíme buchtičky, ktoré ukladáme do plechu vystlaného pečiacim papierom tesne vedľa seba malé buchtičky, ktoré potom potrieme na plechu olejom a dáme hneď bez kysnutia piecť 180 stupňov 15-20 minút. Pripravíme si vanilkový krém: do 0,5 l vody rozmiešame zlatý klas do hladka, dáme na sporák a privedieme do varu. Varíme cca 3 minúty, kým nezhustne, pridáme 2 PL soj. mlieka v prášku a 2-3 PLtrstinového cukru, dobre zamiešame (pre lepšiu chuť môžeme pridať rastlinnú šľahačku) |
![]() | Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (18.11.2011, 8:14) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |