. .. .. .. .. .. .
. .

Nepečená jablková torta - RECEPT 3748

vlasta b. (31vlasta) ID 29816
Oblasť: Hanušovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.12.2007
Naposledy: 2.8.2012 18:24
Aktualizácia: 12.4.2012 17:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 51
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 16
NÁVODY 0

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Nepečená jablková torta


[ recept č. 3748 zo dňa  ]


Nepečená jablková torta


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg jablk, detské piškóty, 2 pudingy,5 dl vody, cukor, citrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

veľmi jednoduché a chutné

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Pripravíme si suroviny, ak použijete vanilkový puding, bude torta svetlá ale my máme radi čokoládové, tak som použila jeden čokoládový a jeden vanilkový puding


používam tortovú formu ale kvôli tým, ktorí nemajú, som použila nerezovú misku, ktorú som vystlala mikroténovým sáčkoom


Jablčká rozvaríme s trochou vody, môžeme pridať cukor podľa chuti, môžeme použiť čerstvé alebo nastrúhané, ja som použila ako polotovar, ktorý si chystám v jeseni do skleničiek.


v 5dl vody rozmiešam pudingy a prilejem do rozvarených jabĺk, je lepšie, keď je voda odparená


vznikne asi takáto masa, dosladiť podľa chuti, pozor na jazýček, horúce


na dno misky poukladám piškóty ale obrátene, lebo keď to prevrátim na tanier, aby neboli dole hlavou :-))
ja som mala málo piškôt, tak iba poriedko som dávala, pôjde na to veľký balík, ja najradšej užívam opavia, preto ich tam dajte viac tých piškôt


prvé piškóty zalejem masou, poukladám na to ďalšie piškóty a zalejem masou, na to ďalšie piškóty, zaliať masou,,, až do vypotrebovania piškôt alebo masy :-))


takto je to hotové, končíme s piškotami, necháme vychladnúť


poriadne vychladnuté vyklopíme na tanier, môžeme ozdobiť šľahačkou, ja som to robila iba pre nás a ja šľahačku nemôžem, tak som ju tam nedávala, z tortovej formy to vyzerá lepšie ale aj táto sa dá zjesť, možno nevyzerá lákavo ale s čokoládovým pudingom, ja som do neho ešte za horúca pridala 2 lyžice kakaa. chutná ako nutela, kto má rád čokoládové koláčiky, určite si pochutná



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Salama z mikrotenu | Nepečená jablková torta | Torta na narodky, svadbu, krstiny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Róbert K. (robec) ID 55918 (18.10.2009, 17:01)
Mňam, mňam, mňam....... (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (dance) (dance) (dance) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (9.12.2009, 20:07)
:-$ :-$ :-$ :-$ (andel) šťastné vianoce
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (28.1.2008, 21:54)
a kedy sa dávajú jablká??? *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (29.1.2008, 15:55)
jablká najprv rozvaríme s vodou, množstvo vody dávame podľa druhu jablk, lebo jedny sú vodnaté, druhé suchšie, tak radšej vodu dolievam, ked sú už rozvarené, ešte nechám vyvrieť vodu a potom pridám puding,,, (X)
ODPOVEDAŤ
Ivana L. (piskvorka) ID 17897 (29.1.2008, 7:22)
jablká sú rozvarené s pudingom :-)
ODPOVEDAŤ
vlasta b. (31vlasta) ID 29816 (29.1.2008, 15:53)
nie, najprv jablká rozvaríme a potom, ked sú rozvarené, pridáme k nim do horúcich, puding rozmiešaný s vodou a uvaríme (C)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu