končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) ČOKOLÁDOVNÍK[ recept č. 37003 zo dňa 6.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6 vajec (žĺtka oddeliť od bielkov), 250 g prášk. cukru, 1 Hera alebo Palmarín, 100 g hladkej múky, polovíca balíčka pdp, 200 g nastrúhanej horkej / várovej čokolády POLEVA: 100 g prášk. cukru, 100 g masla, 2 PL kakaa, 2 PL mlieka, 2 ML Zlatého klasu POSTUP PRÍPRAVY 1. Z bielkov si ušľaháme tuhý sneh. 2. Cukor a Heru šľaháme do hustého krému a postupne zašľahávame žĺtka, až vznikne hladká hmota. 3. Pridáme postrúhanú čokoládu a preosiatu múku zmiešanú s pdp. 4. Na konci opatrne varechou vmiešame sneh z bielkov a cesto nalejeme do 22 cm formy a pečieme pri 180 °C asi 40 minút (test špajdľou). 5. Po dopečení vyberáme cesto z formy až po jeho úplnom vychladnutí, prerežieme ho napoly, dolný plát potrieme riedkym pikantným džemom a 3 PL polevy. Priklopíme druhým plátom a polejeme zvyškom polevy, prípadne ešte dozdobíme. Poleva: Vo vodnom kúpeli rozpustíme kakao, cukor, maslo, mlieko a Zlatý klas. Dobre vymiešame na homogénnu masu a ihneď použijeme na koláč. - recept je vhodný pre čokoholikov a tých, ktorý by chceli mať radi čokoládu, avšak za "surového" stavu ju odmietajú, ako napríklad ja :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 (6.2.2011, 20:23) | |
Ivett V reále vyzeral krajšie, toto som fotila zlým foťákom Ale tá výsledná chuť bola famózna, radím ti vyskúšať, zamiluješ sa nanovo | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.2.2011, 19:56) | |
supeeeeeeeeeeeeeeer | |
ODPOVEDAŤ |