. .. .. .. .. .. .
. .

Pivové fánky - RECEPT 36881

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 47050 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Pivové fánky


[ recept č. 36881 zo dňa  ]


Pivové fánky


POTREBNÉ PRÍSADY

1. cesto: 600g hladkej muky, 3 zltky, 200ml piva, 200ml vody, 1/2 KL soli * 2. cesto: 200g palmarinu, 200g hladkej muky * praskovy a vanilinovy cukor na obalovanie

POSTUP PRÍPRAVY

Zvlast spracujeme suroviny na prve i druhe cesto. Pivove cesto potom rozvalkame na doske. Tukove cesto upravene do kocky polozime nan a zabalime - zlava-doprava, zvrchu-zdoly. Nechame odpocivat 15 min. Znova rozvalkame, a znova poskladame Takto zopakujeme trikrat. Rozpalime si tuk na vyprazanie, rozvalkame cesto na cca 5mm a nakrajame radielkom kosostvorce, do kazdeho urobime este aj otvor. Vyprazame do ruzova a horuce obalujeme v zmesi praskoveho a vanilkoveho cukru.
<< Včerajšia "Erik" torta - lesne ovocie a vanilka | Pivové fánky | K 40-ke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
betka b. (beťaarik) ID 331363 (12.3.2019, 11:25)
feeeest nechutil mi recept (zurim) (child12) +o( 8o| :-@
ODPOVEDAŤ
Andrea J. (skallka) ID 41637, mimibazar.sk/skallka (4.3.2019, 21:16)
Absolútne dokonalééééééé!!!!!!!!!! ked som zarobila cesto a dala tukové, preložila musela som na hodinu odísť, potom som ho 2x preložila, rozvaľkala a vysmažila v dosť veľa tuku a nafúkli sa bohovsky! polovička išla do chladničky, bolo toho straašne veľa a ked som smažila druhú dávku, nakrájala na kosoštvorce a neurobila dierku dnu - tak sa nafúúúkli, vylístkovali boli chrumkavé a dnu diera ako sa patrí a makučkéééé! budem ich robiť často! Neskúšali ste z tohto cesta aj štrúdľu? nalístkovať by sa malo, a bolo toho kvantum.
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (13.2.2011, 22:52)
Výbornééé - robila som ich minulú nedeľu a asi tretinu cesta som odložila do chladničky, lebo toho bolo dosť .... no a zabudla som naň ...... spomenula som si na cesto až dnes po týždni .... za 15 minút rozgúľala, pokrájala a vysmažila a bolo ešte fantastickejšie, neskutočne hebučké - lahoda ........... chválim recepis
ODPOVEDAŤ
Maria I. (mucilienka) ID 47050 (14.2.2011, 10:42)
Evicka, tak to sa tesim! (L)
ODPOVEDAŤ
Martina M. (Martosama) ID 7421 (10.2.2011, 23:41)
su božskeeee (Y)
ODPOVEDAŤ
Maria I. (mucilienka) ID 47050 (11.2.2011, 22:06)
to som rada (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (3.2.2011, 18:01)
zajtra si pochutíme na nich (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu