Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Bravčové mäso Babi Ketjap
[ recept č. 36439 zo dňa 18.1.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500 g bravčového mäsa, 500 ml vody, Sladká Sójová omáčka KETJAP A alebo KETJAP KAKI TIGA, 1-2 lyžice citrónovej šťavy, Olej, Zelené fazuľky, Šampiňóny, Babi Ketjap Mix 100g
POSTUP PRÍPRAVY
Nakrájame si mäso na prúžky. Na panvici v 2 lyžičkách oleja mäso usmažíme. Pridáme zmes korenia a dôkladne premiešame. Pridáme 500ml vody, 1-2 lyžičky sladkej sójovej omáčky, 1-2 lyžice citrónovej šťavy. Varíme na miernom ohni. Za občasného miešania dusíme do mäkka. Omáčka počas varenia zhustne. Na záver pridáme šampiňóny a zelenú fazuľku. Soľ podľa chuti. |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (18.1.2011, 17:48) |
aké lahodné veci idú do jedla,to bude dobručké jedlo,urobím  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (18.1.2011, 17:32) |
super receptíky, len niekedy je problém s koreniami |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Denis Č. (adec01) ID 164460 (18.1.2011, 18:45) |
to áno, ale dajú sa zohnať na www.sambalshop.sk |
ODPOVEDAŤnahlásiť |