. .. .. .. .. .. .
. .

Pikantná bábovka - RECEPT 3628

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 30389 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Pikantná bábovka


[ recept č. 3628 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

500g polohrubej múky,pol kocky droždia,1 čl cukru, 400ml bieleho jogurtu, 2 zarovnané čl soli, 125g nadrobno nakrájanej salámy, klobásky alebo šunky, 60g nahrubo nasekaných orechov, trochu majoránky, 80g roztopeného masla

POSTUP PRÍPRAVY

Trochu múky dáme do misky, rozdrobíme do nej droždie,premiešame ho s cukrom a 4 PL jogurtu,miešame, kým droždie úplne nerozmiešame.Posypeme troškou múky,prikryjeme a necháme kvások asi 15 minút kysnúť. Potom pridáme ostatnú múku, maslo roztopíme, vlažné pridáme k múke a pridáme ostatné suroviny a vypracujeme vláčne,pružné cesto.Necháme vykysnúť.Rúru predhrejeme na 180°C, vykysnuté cesto niekoľkokrát premiesime a dáme do vymastenej bábovkovej formy.Necháme ešte podkysnúť a upečieme.
<< Dusená kyslá kapusta | Pikantná bábovka | sušI >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu