. .. .. .. .. .. .
. .

Mäso "pre každý prípad" - RECEPT 3624

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 9688 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Mäso "pre každý prípad"


[ recept č. 3624 zo dňa  ]


Mäso


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg kuracieho alebo bravčového mäsa, 2PL worcestrovej omáčky, 2PL sójovej omáčky, 2PL maggi, 2PL solamylu, 3PL oleja, 3 vajcia, 1 nastrúhaná cibuľa, 1ČL kari, 1ČL chilli, 1ČL cukru, 1ČL vegety, 3 feferónky. Toto je pôvodný recept, ale ja suroviny dopĺňam podľa toho, čo doma máme alebo podľa toho, kto to bude konzumovať. Pre deti rozhodne niektoré ingrediencie vynecháme...

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na dlhé a tenučké rezance a dobre premiešame s ostatnými surovinami. Dáme do uzatvárateľnej nádoby, v chladničke vydrží dva týždne. Výhodou je, že vždy máme poruke jedlo, ktoré je hotové za pár minút, keď nás prekvapí návšteva alebo keď chlapi zostanú bez nás. Spôsobov prípravy je viac. Opečieme potrebné množstvo (nemusíme urobiť všetko naraz) prudko na panvici, je to hotové veľmi rýchlo. Môžeme do neho pridať rôznu zeleninu - je dobrá aj hotová čínska mrazená zmes, robila som to aj s čínskou kapustou a zelenou paprikou...
Prílohou môže byť tiež čokoľvek - hranolky s tatárskou omáčkou, ryža, bageta, môžeme ním plniť čerstvé žemle...
<< Bananova torta zo Slovenky | Mäso "pre každý prípad" | Horúca čokoláda... :-) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna P. (ankapec) ID 144785 (17.8.2010, 17:27)
Peťka toto tiež robievam, dávam aj kečup, horčicu, ako kedy a čo dom dal... tak ako aj ty a robievam to iba kuracie prsia alebo karé na plátky a tak to opečiem... ale dlllho som to nerobila, hneď to zajtra napravím a spravím so šalátom ako si písala neskôr paaaaa
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (18.8.2010, 9:14)
Ja už teraz ako "skúsená" ,-) tiež všetko najradšej robím "čo dom dal", obmieňam všetky recepty a presne pridávam aj to, čo ty (hello)
ODPOVEDAŤ
Alexandra O. (Alexa11) ID 4164, mimibazar.sk/alexa11 (18.1.2008, 14:10)
a to sa nejako nekonzervuje, neprevarí ? *-)
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (18.1.2008, 16:17)
Nekonzervuje, neprevarí, ale musí byť v chladničke
ODPOVEDAŤ
Janka G. (Janka336) ID 25414 (18.1.2008, 12:38)
:-) nuž tak to potom vyskúšam a dám vedieť. Takže dík za receprík. (Y) (Y) (Y)
Pá pá. (F)
ODPOVEDAŤ
Marta Muráňová (MartickaM) ID 22000 (18.1.2008, 9:01)
ja to robím podobne, ale dávam maso na plátky nakrájané.Za mojho detstva sa to u nás robilo hlavne na zajaca, lebo nám už zajačie liezlo krkom.Aj bravč.krkovička je výborná.Keď je velikááánska fľaša,vydrží to ako polotovar aj až6-7 dní v pohode.
ODPOVEDAŤ
Janka G. (Janka336) ID 25414 (18.1.2008, 7:53)
:^) hm, Peti a to mäsko sa naozaj nepokazí? Lebo ináč by to bol pre mňa fantastický pomocník pre môjho stále hladného skoro 20-ročného syna.
ODPOVEDAŤ
Marta Muráňová (MartickaM) ID 22000 (18.1.2008, 9:02)
Nepokazí.viz moj komentár k receptu
ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (18.1.2008, 8:48)
Mám to odskúšané, konzervuje to olej a koreniny. A mám doma tiež stále hladného 14-ročného syna (smich)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu