
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Petra G. (Pat) ID 9688 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Mäso "pre každý prípad"[ recept č. 3624 zo dňa 17.1.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg kuracieho alebo bravčového mäsa, 2PL worcestrovej omáčky, 2PL sójovej omáčky, 2PL maggi, 2PL solamylu, 3PL oleja, 3 vajcia, 1 nastrúhaná cibuľa, 1ČL kari, 1ČL chilli, 1ČL cukru, 1ČL vegety, 3 feferónky. Toto je pôvodný recept, ale ja suroviny dopĺňam podľa toho, čo doma máme alebo podľa toho, kto to bude konzumovať. Pre deti rozhodne niektoré ingrediencie vynecháme... POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na dlhé a tenučké rezance a dobre premiešame s ostatnými surovinami. Dáme do uzatvárateľnej nádoby, v chladničke vydrží dva týždne. Výhodou je, že vždy máme poruke jedlo, ktoré je hotové za pár minút, keď nás prekvapí návšteva alebo keď chlapi zostanú bez nás. Spôsobov prípravy je viac. Opečieme potrebné množstvo (nemusíme urobiť všetko naraz) prudko na panvici, je to hotové veľmi rýchlo. Môžeme do neho pridať rôznu zeleninu - je dobrá aj hotová čínska mrazená zmes, robila som to aj s čínskou kapustou a zelenou paprikou... Prílohou môže byť tiež čokoľvek - hranolky s tatárskou omáčkou, ryža, bageta, môžeme ním plniť čerstvé žemle... |
Anna P. (ankapec) ID 144785 (17.8.2010, 17:27) |
Peťka toto tiež robievam, dávam aj kečup, horčicu, ako kedy a čo dom dal... tak ako aj ty a robievam to iba kuracie prsia alebo karé na plátky a tak to opečiem... ale dlllho som to nerobila, hneď to zajtra napravím a spravím so šalátom ako si písala neskôr paaaaa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (18.8.2010, 9:14) |
Ja už teraz ako "skúsená" ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Alexandra O. (Alexa11) ID 4164, mimibazar.sk/alexa11 (18.1.2008, 14:10) |
a to sa nejako nekonzervuje, neprevarí ? ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (18.1.2008, 16:17) |
Nekonzervuje, neprevarí, ale musí byť v chladničke | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janka G. (Janka336) ID 25414 (18.1.2008, 12:38) |
![]() ![]() ![]() ![]() Pá pá. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta Muráňová (MartickaM) ID 22000 (18.1.2008, 9:01) |
ja to robím podobne, ale dávam maso na plátky nakrájané.Za mojho detstva sa to u nás robilo hlavne na zajaca, lebo nám už zajačie liezlo krkom.Aj bravč.krkovička je výborná.Keď je velikááánska fľaša,vydrží to ako polotovar aj až6-7 dní v pohode. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Janka G. (Janka336) ID 25414 (18.1.2008, 7:53) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marta Muráňová (MartickaM) ID 22000 (18.1.2008, 9:02) |
Nepokazí.viz moj komentár k receptu | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (18.1.2008, 8:48) |
Mám to odskúšané, konzervuje to olej a koreniny. A mám doma tiež stále hladného 14-ročného syna ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |