. .. .. .. .. .. .
. .

Ražniči - RECEPT 36213

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 112640 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)


Ražniči


[ recept č. 36213 zo dňa  ]


Ražniči


POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové pliecko, zemiaky, klobáska, slanina, cibuľa, koreniny: soľ, vegeta, čierne ml. korenie, drvená rasca, sladká, štipľavá červená paprika, korenie na pečené zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Klasický postup prípravy ražniči, keď na spajdlu napichujeme zemiaky, klobásku, slaninu, cibuľu pozná asi každý. Tento recept, keď všetky suroviny nakrájame na kocky, zmiešame, necháme chvíľu postáť a potom pečieme v alobale na 200 stupňoch cca 1,5 hodky kým masko nie je makké ma naučil môj nebohý svokor a je v porovnaní s klasikou oveľa chutnejší aj keď na pohľad možno nevypadá lákavo. Chute všetkých surovín dokopy sa zmiešajú a tým je papaníčko chutnejšie a makké, nevysušené ako pri klasickom postupe. A šetrí nám čas keď sa nemusíme zabávať s napichovaním na špajdľu :) Ako príloha je výborná kyslá uhorka alebo kyslá kvasená kapustička. Vyskúšajte, prajeme vám dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Klasický postup prípravy ražniči.
Vylepšená verzia ražniči. Všetky suroviny nakrájame na kocky, pridáme koreniny podľa chuti. Zabalíme do alobalu a v predhriatej rúre pečieme cca 1,5 hodky podľa druhu použitého maska.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Dunajské vlny - višňové | Ražniči | slana slza >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (18.2.2013, 15:50)
(Y)u nás toto milujeme...
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (18.2.2013, 17:12)
(Y) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (18.2.2013, 15:35)
(clamp) (clamp) (clamp) urobím
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (18.2.2013, 17:13)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jozef M. (Mac 50) ID 43427 (18.2.2013, 14:25)
|:o)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (26.6.2011, 13:59)
aj my robíme v alobale, ale v pahrebe, mňam!!!
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.6.2011, 13:29)
(Y) u nas doma bol toto od kedy pamatam jeden z najklasickejsich sobotnych obedov. akurat tam mamka este dava kolieska mrkvy,velmi tam pasuje :-p je to fakt vynikajuce jedlo, urcite odporucam vyskusat (Y)
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (26.6.2011, 20:49)
s mrkovu som este nerobila, diky za tip, urcite najblizsie vyskusame (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (upravené 26.6.2011, 21:26)
no ja ju tam pridam ked budem zase robit..... sak super.... a hlavne nemam spinave riady.... len noz co s nim krajam vsetko.... ani plech ked som mala papier na pecenie pod alobalom.... no velmi som bola spokojna dnes sama so sebou :-p, rychlo som navarila ani upratovat som nemala velice co ^o),,,, super jedlo toto.... ja som este syrom posypala kedze ja syr milujem....
|:o)
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (26.6.2011, 20:52)
(Y) (Y) (Y), dnes som pre zmenu robila kuriatko.. na alobal potriet maslo alebo olej, kruzky zemiakov, orascovat, pokorenit, posolit, kruzky cibule, naporcovane kuriatko okorenit, posypat cesnakom, platok slaninky a masielka..zabalit do alobalu apiect..tiez super receptik, aj priloha aj masko v kope :)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (26.6.2011, 21:28)
jasne... toto je tiez super... robila som... vola sa to ze kura po cigansky.... inac Zdenka ja sa normalne cudujem ked si po sebe citam ze to ani nikto nemoze niekedy rozlustit.... no barsjak mi prsty utekaju ,-)
ODPOVEDAŤ
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (26.6.2011, 13:23)
dnes som robila.... je to naozaj uplne super.... masko stavnate a uplne sa rozpadava.... (Y) (Y) (Y), dcera prikazala piec castejsie...... (F), takze isto budem..... dakujeme- (L)
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (26.6.2011, 20:47)
dakujem za komentar, som rada ze chutilo (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (11.1.2011, 12:16)
Jej to som uz davno nerobila. Vdaka za pripomenutie. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (10.1.2011, 15:17)
lákavé (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Nela B. (Vetrovka) ID 121914 (9.1.2011, 19:52)
toto si zvykneme v lese v pahrebe robiť len aby to netrvalo dlho tak pliecko tam nedávam, iba klobásky (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (9.1.2011, 19:56)
(Y) my lubime aj zemiaky v supke v pahrebe upecene, mnam
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (9.1.2011, 17:19)
ja ražniči milujem a moje vyzerá takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30517&user=130989
ODPOVEDAŤ
Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (9.1.2011, 17:54)
vyzera super (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu