. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekané cestoviny s tofu. - RECEPT 3605

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 3566 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Zapekané cestoviny s tofu.


[ recept č. 3605 zo dňa  ]


Zapekané cestoviny s tofu.


POTREBNÉ PRÍSADY

Cestoviny,tofu,šampiňony,mrazený hrášok,brokolica čerstvá alebo zamrazená,saláma /ja som použila dietnu/,cibuľa,syrokrém 2 črievka,slepačí bujón,tvrdý syr na strúhanie,sójová omáčka,olej.......................................................................
Tento receptík som si práve dnes vymyslela a veľká škoda že som ho aj nenafotila./keď budem ešte robiť nafotím/ Veľká fotka vznikla až po degustácii.Kedže nám cestovinky veľmi chutili tak ich pridávam sem, možno aj Vám zachutí.


POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny uvaríme klasickým spôsobom ale nie úplne,tak do trištvrte.Dovaria sa v rúre.Syr tofu si nákrajeme na malé kocky a pofŕkame sójovou omáčkou.Necháme asi 10 minút odstáť.Na oleji si speníme na drobno pokrájanú cibuľu,pridáme pokrájanú salámu a šampiňóny.Chvíľu podusíme a pridáme už odstáte tofu.Znovu chvíľu podusíme a odstavíme.Mrazený hrášok sparíme vriacou vodou,ak máme aj brokolicu zamrazenú tak ju pridáme pod vriacu vodu ku hrášku.
V hrnci si pripravíme syrovú zálievku.Do 500ml vody dáme kocku slepačieho bujónu necháme zovrieť a pridáme syrokrém.Riadne premiešame a odstavíme s ohňa.
Odkvapkané cestoviny zmiešame s udusenou zmesou,brokolicou a hráškom.Dáme do zapekacej misy,zalejeme syrovou zálievkou.Prikryté alobalom dáme zapiecť už do vyhriatej rúry tak na 190°C asi na 30 minút.Pred koncom ešte posypeme postrúhaným syrom.Výsledok bol naozaj fantastický a dokonca chutil aj môjmu chlapovi.
<< Mäsová roláda na studeno | Zapekané cestoviny s tofu. | šaláty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka M. (Lenkam) ID 128 (17.7.2008, 11:42)
Ahojík,prosím ťa,potrebujem poradiť,mám v trúbe cestoviny zapekám ich,len neviem či má ísť na vrch alobal alebo stačí len trochu mať vrch do ružova pripečený *-),robím to prvý raz a zdá sa mi spodok cestovín taký vláčny,neviem či to má byť také po zapečení alebo má tá smotana trochu zhustnúť,stuhnúť,poradíš mi?Ďakujem moc za radu (F) (F) (F).
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (17.7.2008, 11:50)
Lenka,daj si ruru na pecenie z hora,aby bol vrsok pekny ruzovy.Alebo pridaj na teplote,aby si to mala aj z dola pekne ruzove.Surove by to byt nemalo,ved cestoviny su uvarene a co sa tycha toho syra,ono to bude take vlacne a myslim,ze to stuhne az to vychladne.Ved to skus vidlickou,daj ju do stredu,tocha cestovin vytiahni a uvidis,ci to mc hotove. :-)
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (Lenkam) ID 128 (17.7.2008, 12:02)
Tuším sme sa našli zas tu pri mojich cestovinách :-$,si zlatá,že si mi odpísala aj tu,no mám to zakryté alobalom a skúsim zvýšiť teplotu teda,možno to dačo pomôže,možno to bude dobré (F) (F) (F) ďakujem!
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (17.7.2008, 12:16)
Ahoj ja davam na vrch alobal ale myslim za aj bez neho nic nepokazis (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (Lenkam) ID 128 (17.7.2008, 14:16)
Ahoj,no moc ďakujem za rady,cestovinky sa podarili (Y) (Y),len trošku viac ich zapieklo pri bokoch,malú som uspávala a zabudla som zmenšiť teplotu trúby,ale vôbec sa nič nepokazilo,sú fajnučké,zapečené,parádička,myslím,že na prvý raz celkom dobrý obedík a ak zvýši,aj na večeru bude,ďakujééém (F) (F) (F)!!!!!
ODPOVEDAŤ
Martina L. (tina3) ID 17971, mimibazar.sk/tina3 (17.1.2008, 16:44)
tak, a je to v rúre (PL) vyzerá to úžasne a ešte uvidíme kto to u nás bude papkať, či si to zjem len sama alebo oskúšajú aj ostatok (kolednici) dám vedieť ako chutilo, na prácu je to veľmi jednoduché a rýchle, len tých riadov ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Martina L. (tina3) ID 17971, mimibazar.sk/tina3 (17.1.2008, 17:18)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) niet čo dodať, aj (cinky) pochválil :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (18.1.2008, 12:26)
Jéééé fakt mám radosť že môj výmysel vám chutil. (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu