. .. .. .. .. .. .
. .

SRDIEčKA - RECEPT 35745

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 69705 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


SRDIEčKA


[ recept č. 35745 zo dňa  ]


SRDIEčKA


POTREBNÉ PRÍSADY

15 dkg hladká muka, 12dkg palmarin, 4dkg práškovy cukor, struhana citronova kora, 1 vanilka.+čokopoleva

POSTUP PRÍPRAVY

zo surovín sa vypracuje cesto a vykrajujeme srdiečka,pečie sa pri 180-200 stupnoch..do zlatista..alebo je to skor do hneda..:))))).treba odsledovat..potom sa zliepa lekvárom a namáča do čokolády....PS..robievam to z dvojitej dávky aby ich bolo viac,a ja ich rozvalkávam na tenšie ako moja mamina..tak ich mám aj tak viac..xix..no a velmi rýchlo sa zjedia.ako prvé...dobru chut

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

z blízka


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kokosové úliky. | SRDIEčKA | Dvojaké úliky s gaštanovou plnkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (27.12.2010, 11:04)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (stromecek) (andel) (stromecek) (pernicek) (pernicek) (pernicek)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu