. .. .. .. .. .. .
. .

Švajčiarske biberle - RECEPT 35631

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 23282 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Švajčiarske biberle


[ recept č. 35631 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

125g medu, 50g kryštálového cukru, 40g masla, 1 balíček vanilkového cukru, 200g hladkej múky, 1 ČL prášku do pečiva, 2 ČL perníkového korenia, 300g marcipánu, 1 bielok

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca dáme med, cukor a maslo a za stáleho miešania ohrievame, až sa všetky suroviny rozpustia. Necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
V mise zmiešame vanilínový cukor, múku, prášok do pečiva a perníkové korenie. Pridáme medovú masu a vypracujeme na hladké cesto. Zabalíme do fólie a dáme na 30 minút do chladničky.
Z marcipánu vytvarujeme valček. Cesto vyvaľkáme natenko a marcipán ním obalíme. Potrieme bielkom a nakrájame na malé trojuholníčky. Preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a v rúre vyhriatej na 180 stupňov pečieme 12 až 15 minút. PO upečení necháme vychladnúť na mriežke a poukladáme do dózy.


čas prípravy: 75 minút
čas chladenia : 30 minút
čas pečenia: 15 minút


foto doplním dodatočne
<< S tigrom pre Gabiku | Švajčiarske biberle | *♥*Linecké rožteky s orechovo-kávovou plnkou*♥* >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (9.12.2011, 12:25)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Alena R. (Gonzar) ID 168720 (30.12.2010, 22:53)
Danielko, čtu tvůj recept a dost mě zaujal. Jen mám obavy, co udělá marcipán pečený v troubě. A jak to prosím chutná? (L) (hello) (hello) Krásného Silvestra přeji a v novém roce hodně štěstí a zdraví. (F) (D) (D) (silvestr) (silvestr) (silvestr) (silvestr2) (silvestr2)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu