. .. .. .. .. .. .
. .

PANDORO - RECEPT 35518

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 117702 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


PANDORO


[ recept č. 35518 zo dňa  ]


PANDORO


POTREBNÉ PRÍSADY

120 ml vody, 750 gr. poloh.alebo hladkej múky, 45 gr masla, štipka soli ,100 gr cukru, 18 gr droždia, 7 ks žĺtkov, 2 ks celé vajce, 1,5 PL rumu, 1,5 PL citr.šťavy ,3ks van.cukru, aróma vanilka, citrón, pomaranč po 3/4 flaštičky , 1,5 čajovej lyžičky citrónovej kôry

POSTUP PRÍPRAVY

Vždy som chcela pandoro ochutnať,len sa mi to zdalo trošku drahé.Natrafila som na recept,tak som ho hneď vyskúšala.Vyzerá dosť zložito,ale ozaj len vyzerá.V domácej pekárni urobíme cesto v 3 fázách, použijeme 3x po sebe program Cesto.
Pekáreň všetko vymieša za vás, takže zase to tak pracné nieje.
1. Fáza:
3 PL vlažnej vody, 1 žĺtok, 10 g cukru, 75 g polohrubej múky, 18 g čerstvého droždia.
Pustíme program Cesto.
Po dokončení programu pridáme:
(2. fáza)
45 ml vody, 300 g polohrubej múky, 1,5 PL citrónovej šťavy, 1,5 PL rumu, 3 žĺtky, 23 g tuku (maslo), z každej arómy cca 1-1,5 ml (3/4 ampulky) - pomaranč, vanilka, citrón.
Opäť spustíme program Cesto a necháme do konca.
3. fáza - pridáme:
3 žĺtky, 2 vajcia, 23 g tuku, 45 ml vody, 90 g cukru,
vanil.cukor(2-3ks), 1,5 čajové lyžičky citrónovej kôry, 375 - 380 g polohrubej,alebo hladkej múky,
štipku soli.
Opäť spustíme program Cesto a necháme dôjsť do konca.
Po skončení 3. fázy môžeme z cesta urobiť bochník a dať do formy na Pandoro (vymazanej masťou) najlepšie na 12 hodín nechať v chladne kysnúť. (môžete nechať aj celý deň,nič sa nestane)Formu môžete použiť aj bábovkovú,alebo tortovú.
Pečieme asi 60 minút na 150°c.Keď začne tmavnúť,pre istotu ju prikryte alobalom,alebo papierom na pečenie.
<< Do škôlky | PANDORO | Adventný kalendár >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (19.12.2010, 13:39)
(clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (19.12.2010, 20:54)
:-) (L) (andel) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (16.12.2010, 8:30)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (16.12.2010, 10:31)
(L) :-) (L) (andel) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (15.12.2010, 20:29)
Siska veľmi zaujímavý receptík (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (17.12.2010, 11:19)
Aj celkom chutný Ivetka (L) (andel)
ODPOVEDAŤ
Janka T. (esmae) ID 47720 (15.12.2010, 8:06)
(Y) (Y) (Y)no vypada to mnamkovo (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (15.12.2010, 10:18)
Ďakujem Janka.Je výborná a krááásne vonia (L) (andel) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu