
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Farebná ryba[ recept č. 35426 zo dňa 12.12.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500g rýb Pangasius, 145 g biely smotanový jogurt, 1 strúčik cesnaku, Olej, Citrónová šťava, 1-2 lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak, Soľ, Drvená rasca, Žltá , oranžová, zelená paprika, Cherry paradajky, Zelená fazuľka, 2 červené cibule, Kôpor, Petržlenová vňať, Citrónová kôra, Kôpor, 1 lyžička medu, Príloha: varené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Filety si nakrájame na väčšie kocky a mierne posolíme. Pripravíme si marinádu: ½ jogurtu, 1-2 lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 1 roztlačený strúčik cesnaku, 2 lyžice oleja, 1 lyžičku drvenej rasce a všetko dobre rozmiešame. Pokrájanú rybu uložíme do marinády a trochu premiešame, tak aby sme mali rybu dôkladne namočenú. Necháme cca 2 hodiny odležať v chladničke. Medzi tým si nakrájame zeleninu a pripravíme si dressing: rozmiešame 1 lyžičku citrónovej šťavy, ½ bieleho jogurtu , kôpor, petržlenovú vňať, citrónovú kôra, med na dochutenie a dáme vychladnúť do chladničky. Po 2 hodinách marinovania rybu so zeleninou striedavo napichávame na špajdle. Zohrejeme si trochu oleja v grilovacej panvici a špízy dôkladne ugrilujeme z každej strany. Podávame s varenými zemiakmi a jogurtovým dressingom. |