. .. .. .. .. .. .
. .

Škoricové hviezdičky - RECEPT 35083

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 23860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)


Škoricové hviezdičky


[ recept č. 35083 zo dňa  ]


Škoricové hviezdičky


POTREBNÉ PRÍSADY

320 g hladkej múky, 2 škoricové cukry, 1 lyžička škorice, 120 g práškového cukru, 240 g Hery.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko zmiešať, vypracovať cesto, zabaliť do fólie a nechať odpočinúť takú hodinu v chlade. Potom na pomúčenej doske vyvaľkať a vykrajovať hviezdičky. Ja som vykrajovala jednu väčšiu, druhú menšiu a vychladnuté ich zlepím spolu džemom alebo lekvárom (marhuľový, malinový, ríbezľový). Potom hviezdičky poprášim práškovým cukrom. Ináč nemusíte ich zlepovať, stačí ich len obaliť práš. cukrom. A samoška, musíte ich nechať ešte odležať, aby trošilik zmäkli. Doba pečenia tak odhadom do 10 minút asi, treba kukať.

Ak ich nebudete zlepovať, ja som naposledy piekla také, že len pod zub, tak ich ešte pred pečením trochu posypte škoricovým cukrom tak povrchu a šupnite do rúry upiecť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Finito, pocukrované . . .
A odložené na Vianoce . . . :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Korčuľa | Škoricové hviezdičky | Raňajkové zapekanky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (22.12.2016, 15:14)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Mirka S. (mimkaa10) ID 60061, mimibazar.sk/mimkaa10 (16.12.2011, 10:17)
Práve som ich dopiekla, najprv som mala problém s cestom, bolo ako betón, ale ohriala som ho trochu v mikrovlnke a už sa mi to potom dobre vykrajovalo. Vonia to u nás úžasne, dakujem za super receptík ,-) (Y) |:o) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu