končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mária G. (marču) ID 124246 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Viedenský zákusok[ recept č. 34991 zo dňa 3.12.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250g práš.cukru, 4 vajcia, 1vanilínový cukor, 1,25dl oleja, 1,25dl mlieka, 300g polohrubej múky, pol balíčka PDP ***Plnka: 1l pomarančového džúsu, 2 Zlaté klasy, 6 polievkových lyžíc cukru***Na ozdobu: 2,5dl džúsu, 5dl smotany na šľahanie, 2 stužovače šľahačky, 2-3 balíčky dlhých piškót, čokoláda a um POSTUP PRÍPRAVY Vajcia, cukor a vanilínový cukor zmiešame. Pridáme olej, mlieko, múku s kypriacim práškom. Cesto rozotrieme na vymastený, pomúčený hlbší plech a upečieme. Krém uvaríme z džúsu, Zlatých klasov a cukru. Teplý krém vylejeme na vychladnuté cesto a dáme do chladu. Potom naň natrieme dotuha vyšľahané šľahačky so stužovačom. Piškóty namáčame v džúse s umom a ukladáme ich tesne vedľa seba na šľahačku. Vrch ozdobíme roztopenou čokoládou. Rezy krájame pomedzi piškóty. |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (4.12.2010, 20:22) | |
ODPOVEDAŤ |