
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
dana t. (danulatenko) ID 96133 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Valentínske srdce[ recept č. 34963 zo dňa 2.12.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Klasicky korpus z 3 vajec v pidi forme srdiecka, plnka je z jemneho tvarohu, vyslahanej slahacky a zelatiny s pouzitim cucoriedok |
Iveta K. (Ivka.k) ID 162049 (8.12.2010, 14:37) |
Náááááááádherná ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (2.12.2010, 13:48) |
Božeeeeee ten čokoládový bok vyzerá bohovsky dobre ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | dana t. (danulatenko) ID 96133 (2.12.2010, 19:38) |
to je roztopena cokolada nad parou bez akehokolvek tuku, naleje sa na alobal a necha sa dobre stuhnut. potom sa nozikom robia take hoblinky... myslim, ze je to dostat uz hotove v obchode... | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (3.12.2010, 7:36) | |
Ďakujem Danka za radu ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |