končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mária L. (marylue1) ID 149240 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kuracie prsia s jablkovou omáčkou[ recept č. 34926 zo dňa 1.12.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 kuracie prsia, 2 – 3 jablká, 1 cibuľu, 3 lyžice oleja, 8 lyžičiek karí 250 ml smotany na varenie, 3 lyžice kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY V panvici na rozohriatom oleji necháme zosklovatieť nadrobno posekanú cibuľu. Kuracie prsia umyjeme, osušíme papierovou utierkou, prípadne prekrojíme na menšie časti. Osolíme, posypeme mletým čiernym korením a karí a pridáme k cibuli. Z každej strany opekáme 5 až 8 minút alebo až kým mäso nie je celkom prepečené. Jablká ošúpeme a nahrubo postrúhame. Pridáme ich do panvice, kde sme predtým opekali mäso – mäso zatiaľ udržujeme v teple – a pod pokrievkou dusíme 10 až 15 minút. Ak sú jablká málo šťavnaté, môžeme k nim priliať trochu vody. Panvicu odstavíme zo sporáka a k poduseným jablkám prilejeme smotanu na varenie a kyslú smotanu. Premiešame a všetko rozmixujeme ručným ponorným mixérom. Omáčku znovu prehrejeme, pridáme kuracie prsia a podávame :). Najlepšie sa k tomu hodí dusená ryža. Dobrú chuť! |
Jana Š. (Jana37) ID 86678 (9.1.2011, 17:30) |
Super úžasné dnes so robila rodinka sa oblizovala dík za receptík |
ODPOVEDAŤ |
Mária L. (marylue1) ID 149240 (14.1.2011, 7:37) | ||
Ďakujem Janka, som veľmi rada, že ti chutili | ||
ODPOVEDAŤ |