. .. .. .. .. .. .
. .

MEDOVÉ KREMEŠE - RECEPT 3473

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9240 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


MEDOVÉ KREMEŠE


[ recept č. 3473 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Medové pláty - 4 ks, 1 l mlieka, 180 g polohrubej múky, 2 vanilkové cukry, 1 Palmarín, 150 g práškového cukru, rum podľa chuti, čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

-Medové pláty - 4 ks - potrieme ich z jednej strany pierkom rumom.
-krém - mlieko, polohr. múku a 2 vanilkové cukry uvaríme na kašu, ktorú necháme vychladnúť.
- v druhej nádobe si vyšľaháme Palmarín s práškovým cukrom a pridáme trošku rumu podľa chuti
- nakoniec zmiešame vychladnutú kašu s vymiešaným maslom a dobre to spolu vymiešame,
najlepšie el. mixérom

- vymiešaný krém rozdelíme na dve časti a natrieme na 2 medové pláty. Tými druhými dvomi plátmi krém pritlačíme, polejeme vrch čokoládovou polevou a takto urobené kremeše dáme ich do druhého dňa do chladničky stuhnúť. DOBRÚ CHUŤ !.
<< Mäkké medovníčky | MEDOVÉ KREMEŠE | Kuracie prsia v pikantnej omáčke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu