. .. .. .. .. .. .
. .

Makovo-jablkovo-banánová štrúdľa. - RECEPT 3445

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 6166 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Makovo-jablkovo-banánová štrúdľa.


[ recept č. 3445 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie lístkového cesta * 2 PL slivkového lekváru * 250 g maku * 150 g práškového cukru * 80 g hrozienok * 40 g masla * 2-3 jablká * jeden banán * ½ dcl mlieka * rozšľahané vajíčko na potretie * práškový cukor na posypanie *

POSTUP PRÍPRAVY

Vážené a milé mamičky, na tento recept má autorské právo istá firma, ktorá vyrába lístkové cesto – recept som „čmajzla“ priamo z obalu, trpela som nevýslovnými mukami, pokiaľ som si našla čas, aby som ho vyskúšala. A zodpovedne a úprimne Vám potvrdzujem, že tento recept zvládne každý jedinec poslepiačky aj s oboma ľavými rukami, zvládne ho aj žena, ktorá pred hodinkou rodila a v extrémnych podmienkach by ho určite zvládol aj každý muž, ktorému by ste vôbec zverili pečenie štrúdle a svoju vyluxovanú kuchyňu... Len tak medzi nami ženami - muž /rozumej ľudský jedinec mužského plemena) pečúci štrúdlu je jav asi tak často viditeľný ako kométa 1P/Halley s periódou každých 76 rokov – táto bude najbližšie videná 28. júla 2061.

1. Lístkové cesto, vyvaľkané, na mastnom papieri, vynikajúci vynález modernej doby.

2. Do práškového cukru vylejte poldecáčik mlieka a vymiešajte do hladka.

3. Do zmesi pridajte dve polievkové lyžice slivkového lekváru.

4. Čľupnite maslo - môžete ho pridať aj rozpustené.

5. Pridajte hrozienka, ktoré ste namočili na 20 minút do horúcej vody.

6. Takto vyzerá plnka do štrúdle, ktorej chýbajú ešte veľmi dôležité šťavnaté ingrediencie.

7. Pridáme nastrúhané jabĺčka,

8. jeden banán....

9. a najbližší člen rodiny - napríklad ocko, dieťa, babička, prababička, ujo, teta, Vám zomelie mak.

10. Do misy pridáme zomletý mak a všetko spolu dôkladne premiešame. Hlavne neochutnajte, pretože plnka je už teraz veľmi výborná.

11. Na rozbalené lístkové cesto dajte do stredu všetku plnku a opatrne skúste zvinúť.

12. Pravdepodobne ju moc nezviniete, nakoľko je plnky veľa - tak iba preložte okraje a dobre ich postláčajte, aby plnka nevytekala.

13. Potrite rozšľahaným vajíčkom a popichajte vidličkou - jemne!

14. Pečte 20 minút pri teplote 200 stupňov.

15. Vychladnutú ju bohato poprášte cez sitko práškovým cukrom.

16. A od svokričky si zaslúžite naozaj pochvalu veľkú ako zemeguľa.
<< HRK HRK BUCHTA | Makovo-jablkovo-banánová štrúdľa. | Silvestrovský šalát :)) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna M. (datelina) ID 58171 (5.3.2010, 7:23)
Výborný recept, ešte som ho nestretla pri toľkých receptoch nie div a to som MMB každý deň. Ďakujem dnes vyskúšam!! Nerobte z toho vedu. Každý recept je odnekiaľ hlavne, že je. Som rada, s takými dobrými receptami môžem potešiť svojich najbližších.
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (5.3.2010, 21:03)
Anička, ďakujem za podporu. Ak nájdem recept, ktorý ma zaujme, je mi absolútne jedno či ho sem niekto už vložil, alebo nie. Skúsim ho upiecť a ďakujem všetkým mamičkám a kucháročkám, ktoré ho tu majú, že som ho mohla nájsť. Aj keby tu bol sto krát. (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (4.3.2010, 23:18)
Súhlasím s tebou v jednom - ak sem niekto vkladá recept, samozrejme nebude kontrolovať takmer štyri tisíc receptov, či tu už náhodou taký nie je. Potiaľto je to v poriadku.
Ale keď už je nad slnko jasnejšie, si na to aj upozornená a teda to už veľmi dobre vieš, že presne tento recept tu niekto rok a pol pred tebou vložil aj s fotografiami postupu a autorskými komentármi zo svojho rodinného prostredia a ty ho tu presne opísaný predkladáš - tak od tohto momentu je to už recept ukradnutý .. darmo sa tomu brániš. A neutešuj sa ani tým, že ťa pár žien podporilo, lebo ony to tiež nepochopili. To nie sú dva podobné recepty, to je jeden recept od A po Z opísaný a znovu vložený.
Podobných receptov je tu veľa, ale to nevadí, pokiaľ si každá autorka napíše svoj komentár. V tomto recepte nie je nič od teba, ani jedno písmenko.
Čo naozaj neviem pochopiť , že ti to nie je ani trošku trápne. Kam sa vytráca obyčajná ľudská slušnosť ..................
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (5.3.2010, 6:33)
Evička,vystihla si to presne,niekomu evidentne chýba chrbtová kosť.Ja vždy vravím,že ide o princíp,ale my ľudia sme všelijakí. (Y) (Y) (Y) (L)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (5.3.2010, 21:00)
Milá Melánia, mne absolútne chrbtová kosť nechýba mám ju na správnom mieste, ale ak Ty nemáš čo robiť, tak len komentuj, ja mám roboty vyše hlavy, nemám čas sa zaoberať malichernosťami. Viacej sa k tomu vyjadrovať nebudem.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 25.2.2010, 9:32)
:-D :-D :-D *-)EMKA ID633,len s foto postupom,tak fčul budz múdra :-D :-D :-PPS:nemám nič proti dvom totožným receptom,ale komentár k nim sa mi hodí k slovnej zásobe horeuvedenej Emka,takže ked dávať,tak surový recept,nie s cudzími slovkami.Baby,podporujete niečo len preto,lebo Emka závidíte.Ja jej predvádzanie nemusím,ale recepty má dobré a vkusne naservírované,takže niekedy je lepšie nepritákavať na niečo,lebo niekto je lepší a to nás pohoršuje. Ale sme na Slovensku,takže závidíme aj na nos medzi očami,však?ASI som hnusná,čo?Ale ide o princíp!
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (4.3.2010, 20:44)
Milá Melánia, keby si si prečítala nižšie uvedené komentáre, tak by si pochopila. Nemám Ti na to čo povedať len to, že nevieš o čom hovoríš. Ak nemáš do čoho rýpať, tak si na to nájdi iného. Pekný a nikým nerušený večer prajem. Simona
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (4.3.2010, 21:33)
Prečítala som si komentáre k obidvom receptom,mne nemusíš hovoriť nič,ani som do teba nechcela rýpať.Nemusela si vôbec reagovať na môj komentár,ale ,,trafená hus"zagága.Pozri si časy komentárov,kedy sa zjavili recepty za sebou,možno pochopíš. (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (slnečnica) ID 16447 (25.2.2010, 8:28)
... tak táto štrúdlička Simonka bola fakt vynikajúúúúúúca :-) bola veľká pochvala aj od svokričky, od svokra aj od manžela :-) lepšiu štrúdlu nejedol., a svokra ani nechcela veriť že som to urobila ja... štrúdle nejako nemám v láske takúto fajnotku som si nenechala ujsť a nevyskúšať., (clamp) (clamp) a moje (child6) Karolínka od vtedy vypytuje maminka máme štrúdlu???? Tak ju idem rýchlo dnes "zbúchať" znovu (jidlo) Ešte raz ďakujeme za inšpiráciu (L) a zase niečo nové v našom receptári (Y).
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (4.3.2010, 20:52)
Milá Andrejka, ďakujem za pochvalu, som rada, že Vám tento recept urobil radosť a chutil dokonca aj svokričke. |:o) Prajem celej rodinke veľa zdravia a veľa chutných receptíkov, ktoré sa Vám budú dariť. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slavka V. (slavka97) ID 56143, mimibazar.sk/slavka97 (3.10.2008, 13:11)
Bolo to úžasné, už dávno som nič také dobré nepapala. Tento víkend ju musím znova spraviť, len musím niekoho prinútiť zomlieť mak :((((. Ďakujem za recept je super.MŇAM
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (12.9.2008, 20:06)
Ked som prvy krat otvorila stranku mmb,myslela som ,že je asi najvacsi vyber receptov a rad,ale teraz mi to pripada tak,ze su tu zenske,ktore by len kritizovali a podpichovali do coho sa da. Ked napise clovek o pomoc do receptov,tak dostane sprsku odkazov-ale malo ktory je odpoved na pomoc,same kritiky a ze to sem nepatri a tak. Jednej som uz napisala,ze len kritikuje a ak sa jej nieco nepaci,nech si vytvori vlastnu stranku a urci svoje pravidla. Neverim,ze vsetky vase recepty su z vasej hlavy,taktiez niektore torty potahovane tou hmotou a marcipanom-vyzeraju-ako od cukrarky s 50ročnou praxou a odkazy od vas su ohurujuce a kopec istych som nasla na roznych strankach nie len zo Slovenska,nie je cudne ze vacsine chyba postup a recept je zakladny? A foto postup ma aj chlieb vo vajci a nie torta? Ja som dala recept rafaelo rezy a po case som videla mna mmb,ked som prechadzala recepty,ze je este jeden a co som mala pisat ziadost o odpustenie???? Ten strudel je recept a nie osobne vlastnictvo,ked vzdavate chvalu inym len za foto tak mozte aj tejto pani za snahu obohatit recepty este o jeden. Mila simonka,nič sa netrapte a dalej vam zelam vela chuti do pecenia,aby vasa mala (X)kočka mala svoju maminku cukrarku (L)
ODPOVEDAŤ
Eva A. (Yarrae) ID 34014 (12.9.2008, 15:12)
Uzasny recept, dakujem :)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:38)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu. (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) (hello)
ODPOVEDAŤ
Gabi H. (gaha1) ID 4525 (15.2.2008, 16:07)
Tak toto urcite vyskusam. Uz som na recept zabudla, som rada, ze sa znovu vynoril. Pá :-$
ODPOVEDAŤ
Maja G. (mrka2) ID 29128 (upravené 15.2.2008, 16:50)
velmi vtipne okomentovany receptik. strudla vyzera super!!! mnaam. len keby netrebalo ten mak mliet. to sa nijakemu clenovi rodiny nebude chciet. ;-) (6) (Zartujem).

Ostatne damy,ktore mate uz len taketo problemy,ze niekto kradne niekomu recepty,tak musite byt vo svojom zivote nekonecne stastne. Alebo zeby naopak???
Napriklad ja osobne som tento recept na mmb este nevidela a som rada,ze som ho nasla. Nechapem,niekto sa strasne tesi,ze mu vysla taka chutna strudlicka,chce sa pochvalit a aj podelit s ostatnymi zienkami a co za to ma??? Zisti,ze je zlodejka? A koho okradla? Ale prosiiim vas,nebudte smiesne.

Simonka,nedaj sa odradit a nadalej pec taketo dobrotky. Papa (L)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:40)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu. (L)
ODPOVEDAŤ
alena a. (Lilly006) ID 31057 (15.2.2008, 13:46)
presne tak, ani mne to vobec nevadi.keby sa ozvala ta pani Marcela,ktora tento recept vlozila uz davnejsie...ale ani ta sa neozvala,tak nechapen,preco to tu niekoho tak poburuje. Ved aj tato maminka napisala, ze ho dostala, neuplatnuje si predsa autorske prava, ani nic podobne.... ale kto chce, hladat zamienky na zvady, tak si ich najde aj v kategorii Recepty :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:42)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu. (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana V. (Biši) ID 28240 (15.2.2008, 8:16)
Je normálne, že pri toľkých receptoch čo tu kolujú sa nájdu také čo sa opakujú. Nevidím na tom nič zvláštne.
ODPOVEDAŤ
Petra S. (Navis) ID 28412 (15.2.2008, 8:12)
Bože vy z toho naděláte,kolik receptů je úplně stejných aj na našem MMB.Tak se nejde ještě občas nějaká rýpalka ale už to přestává.Tak každá maminka,kuchařinka napíše jak to dělá ona a je to.Nebudu řešit od kud je a nebo kde ho vzala.Taky mě chodí emaily které jsou stahované z MMB at už vašeno a nebo našého.I s postupama.Naše maminy tam už píšou že jim to došlo emailem a je klid.Tento štrůbl je super!A taky jsem nepsala ani na původní recept že ho znám od své tety jestli ho dotyčná někde (ted nic ve zlém je to jen příklad!!! ) "neukradla" A proč taky??Svět je malí.Vždy jen kouknu,vyzkouším a okomentuji.Mám tu oblíbené recepty aj maminky a když vidím že je ten recept několikrát stejný a od jiné maminky a já jsem ho už dělala tak jí tam napíšu že je opravdu dobrý atd.že jsem ho už zkoušela.Tak se kvůli tomu zbytečně nehádejte.Potom si člověk připadá jako zloděj či co jiného.Tak a ted jsem zvědavá kolik se mě do vás za tenhle komentář pustí. :-) :-) *-)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:39)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu. (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (15.2.2008, 9:33)
Úplne s tebou súhlasím.
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:46)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu.
ODPOVEDAŤ
Katarína P. (romaneto) ID 132 (14.2.2008, 22:29)
Teraz sa nejdem vôbec nikoho zastávať ani rýpať :-$ ,ale asi týždeň dozadu mi segra poslala mailom recept - akože "Fantázia,musíš vyskúšať!!!" (Y) Otvorila som wordovskú prílohu a tam krásne skopírované Marcelkine palacinky zapekané v karamelovom pudingu :-o mnou samozrejme dávno vyskúšané ;-) Aj s fotkami jej pracovného postupu.Bola to náhoda,že som presne vedela,odkiaľ ten recept je.A možno sa aj tento,spolu s Marcelkinými úžasnými komentármi už stal legendou a koluje po mailových schránkach pečeniachtivých žien... (flower) Osudy receptov môžu byť nevyspytateľné ;-) :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:44)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu.
ODPOVEDAŤ
Linda T. (lea) ID 134, mimibazar.sk/lea (15.2.2008, 14:15)
Mne sa to tiez stalo a poslala mi ho moja krstna,ktora vobec nechodi na MMB.Proste Marcelkine recepty su proste (Y) (Y) (Y).Linda
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:43)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu.
ODPOVEDAŤ
Daniela Madejová (dada17) ID 20753, mimibazar.sk/dada17 (15.2.2008, 10:28)
Mne včera prišli na email suprove recepty a kuk :-o nane a to sú recepty z mmb aj s fotkami :^), takže čo kašlite na to +o( :-)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:45)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu.
ODPOVEDAŤ
Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (14.2.2008, 22:28)
Nechapem. To, ze sa tu v receptoch objavuje 10x recept na trepanu tortu nevadi nikomu, tak preco robime vedu z toho? Keby som mala zakazdym prejst vsetky recepty, tak tu urcite nenahodim ziaden recept *-)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (15.2.2008, 21:43)
Milé mamičky, ktoré ste ma podporili... Pôvodne som išla na svoju stránku s receptami na to, aby som ich všetky zmazala, ale Vy te ma podporili. Je jasné, že keď dostanete recept odkiaľkoľvek, neskúmate, či ho niekto pozná, alebo nie. Aj ja som ich dostala e-mailom asi 20. Chcela som ich postupne povkladať, sú tam aj s fotkami, ale tie sa mi skopčiť nedajú a nemám ani čas sa s tým zabávať. Chcela som len vložiť dobrý recept... A takých mám hrúza, určite sú aj z MMB, ale to neskúmam. Ktoré z Vás majú záujem o pečenie, zaváranie, mäsko, alebo niečo iné, čo mám, napíšte mi kľudne odkaz, pošlem Vám ich tiež mailom, ako prišli aj mne.
Ďakuje za super podporu.... Posielam Vám všetkým veľkú pusu.
ODPOVEDAŤ
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (14.2.2008, 19:14)
:-o :-|
ODPOVEDAŤ
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (27.1.2008, 23:01)
Myslim, ze tu ide o pripad, kedy si maminka pomylila "Vaše Recepty" na svojej stranke s ukladanim receptov, ktore sa jej zapacili. Nezda sa mi, zeby slo o umysel uvazdania cudzieho receptu za vlastny ;-) .... Uz sa to tu parkrat stalo, asi ich treba upozornit na to.
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (14.2.2008, 14:45)
Mila Jana. Neviem o nikom, komu by som ukradla recept. Tento recept mi poslala moja najlepsia kamaratka a ja nemam cas skumat odkial ho vzala. Mala som dobru volu a chcela som ponuknut mamickam nieco co sa mi pacilo. Ak mas este nejaky protest, tak Ti poviem, ze vsetky recepty su kradnute, lebo stale niekto nejaky recept pozna... Ja ich tiez poznam, ale nebudem to rozsirovat do celeho sveta, ze ten recept je moj. Len tolko som chcela. Pokazila si dobry umysel. Simona. :-S (N) :-S
ODPOVEDAŤ
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (14.2.2008, 21:53)
Mila Simonka, ak ste si nevsimli, ja som sa Vas snazila branit :-$... Ja som vo svojom odkaze neuvadzala, ze ste recept ukradli, praveze som sa snazila poukazat na to, ze ste pravdepodobne uviedli cudzi recept omylom. Je mi luto, ze ste takto reagovali a skor mam pocit, ze ste pokazili moj dobry umysel vy. Ale co uz...
ODPOVEDAŤ
Ivka V. (iviatko) ID 262, mimibazar.sk/iviatko (27.1.2008, 19:23)
:^)
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (14.2.2008, 14:47)
Mila Ivka. Neviem o nikom, komu by som ukradla recept. Tento recept mi poslala moja najlepsia kamaratka a ja nemam cas skumat odkial ho vzala. Mala som dobru volu a chcela som ponuknut mamickam nieco co sa mi pacilo. Simona.
ODPOVEDAŤ
Ivka V. (iviatko) ID 262, mimibazar.sk/iviatko (14.2.2008, 19:25)
odopovedala za mna filmuska (Y)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (27.1.2008, 16:22)
:-o :-o :-o (pst) (pst) (pst) :-o :-o :-o

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=369

:-o :-o :-o (pst) (pst) (pst) :-o :-o :-o
ODPOVEDAŤ
Simona B. (Simona Bartková) ID 6166, mimibazar.sk/simona1974 (14.2.2008, 14:49)
Mila Emilia. Neviem o nikom, komu by som ukradla recept. Tento recept mi poslala moja najlepsia kamaratka a ja nemam cas skumat odkial ho vzala. Mala som dobru volu a chcela som ponuknut mamickam nieco co sa mi pacilo. Simona.
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (upravené 14.2.2008, 19:17)
Vazena Simona, ja naozaj netusim ako si dosla k zaveru, ze ja tvrdim, ze ty si niekomu ukradla recept. *-) *-) *-)

ale musis uznat ze je to dost divne ked sem niekto odslova doslova prepise recept ktory tu uz davno je dokonca aj s nafotenym postupom...
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu