Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Mária F. (fejam) ID 6994 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
k výročiu svadby
[ recept č. 34375 zo dňa 16.11.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
mramor korpus, doboškový krém, WI a bielková poleva
POSTUP PRÍPRAVY
váha 2,7 kg |
Tatiana Urbanova (tanaa) ID 166427 (19.11.2010, 1:02) |
je nááádherna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta G. (pru) ID 60053, mimibazar.sk/pru (17.11.2010, 21:04) |
krásna, ako sa dá docieliť také krásne oblé srdiečko? dík |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária F. (fejam) ID 6994 (22.11.2010, 14:02) |
Ahoj Ivet, srdiečko som naplnila a zrezala do obla a potom to čo som orezala som rozmrvila na jemno na punčovinu a dotvarovala vrch, nie je to až také náročné nech sa darí.....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika Š. (VerkaM) ID 107396 (17.11.2010, 9:17) |
krasna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |