. .. .. .. .. .. .
. .

Rezne po bystricky - RECEPT 3413

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 27652 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Rezne po bystricky


[ recept č. 3413 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

rezne, sol, olej, udeny oštiepok, muka
NA PLNKU: platok syra, platky šunky, sterlizovany hrašok, kapia
CESTO NA OBAĽOVANIE: zemiaky, sol, 2 vajička, muka, cesnak, korenie


POSTUP PRÍPRAVY

Rezne osolime, vyklepeme na každy dame šunku, platkovy syr, trošku hrašku, na kocky pokrajanu kapiu a preložime na polovicu. Okraje spojime šparadlom a obalime v muke.
PRIPRAVA CESTA: zemiaky očistime a najemno postruhame, pridame vajcia, korenie, cesnak a zahustime mukou.Zmiešame to všetko spolu a v tom obalujeme naplnene rezne a dame piecť na panvicu.
Na koniec na upečene rezne dame postruhany oštiepok. Zaručene vam to bude chutiť, teda nam to chuti nenormalne.
<< Kura po cigansky | Rezne po bystricky | Pizza z lístkového cesta s divinovým mäskom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu