
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Kr B. (tina2222) ID 137026 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Ovocná torta[ recept č. 34008 zo dňa 8.11.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 3 vajcia, 3 lyžice hrubej múky, 3 lyžice cukru, lyžica vaječného likéru.\r\nKrém: 1 smotana na šľahanie, 1 nízkotučný termizovaný tvaroh (kupujem v Tescu), 1 vanilkový cukor, 2 jogurty rajo mňam jahoda, 1 želatínový stužovač Dr. Oetker, cukor podľa potreby, ovocie: broskyne, hrozno, jahody, kiwi, granátové jablká alebo akékoľvek iné mäkké ovocie, želé dort od Dr. Oetkera POSTUP PRÍPRAVY Upečieme si korpus: vyšľaháme bielky s cukrom, pridáme žĺtka, múku a likér - pečieme v okrúhlej tortovej forme vyloženej papierom na pečenie. Po vychladnutí odstránime papier, korpus vložíme späť do formy a navrstvíme krém. Príprava krému: vyšľaháme si smotanu s vanilkovým cukrom. Vo väčšej nádobe si pripravíme želatínový stužovač podľa návodu (tuším sa mieša s poldeci alebo deci vlažnej vody). Do stužovača vmiešame jogurty, tvaroh a vyšľahanú smotanu. Podľa potreby dochutíme cukrom. Navrstvíme krém a tortu dáme aspoň na 2-3 hodiny zachladiť. Nakrájame si ovocie, navrstvíme na tortu a zalejeme želatínou želé dort, ktorú si pripravíme napríklad so šťavou z broskýň, ktoré sme použili na tortu. |
![]() | Jana C. (janica251) ID 82644 (9.11.2010, 19:34) |
parádna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 102843 (8.11.2010, 21:48) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |