Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Nina G. (shitanshah) ID 70486 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
Fašírka s kyslou smotanou
[ recept č. 33798 zo dňa 5.11.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
mleté mäso, 1 kyslá smotana, 2 vajíčka, soľ, korenie, červená mletá paprika, cibuľa, cesnak (dala som sušený), 2 namočené na kocky-pokrájané rohlíky v mlieku. Tá smotana fašírky úplne zjemnila, sú šťavnaté a moc chutné . Niečo som vypražila, niečo upiekla. |
Veronika Z. (veroninika) ID 206093 (4.4.2013, 8:16) |
vcera som skusila a bohovska je muz mi hovori, ze dnes sa ti to podarilo dochutit odteraz robim uz len tuto...inak piekla som ju v srncom chrbate |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (8.2.2013, 12:13) |
Skúsim  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (8.2.2013, 11:46) |
Mleté mäso bolo akého druhu, ak sa smiem spýtať? Vyskúšam tento nápad s kyslou smotanou zdá sa mi to dobrý nápad a dúfam, že to bude také, ako si predstavujem...šťavnaté Teším sa na to  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína K. (Katerin.K) ID 2839, mimibazar.sk/katerink (20.7.2011, 11:21) |
fuuu no tak toto isto vyskušam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (20.7.2011, 13:12) |
je to neskutočne jemné  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 (24.2.2011, 11:30) |
skúsila som a opálila som si na nej hubu!!!!! Ale je fantastickááááááááááááááááá!!!!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (26.2.2011, 0:03) |
tak nabudúce opatrne !  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (27.11.2010, 15:07) |
Milujeme fašírku,zaradím tento týždeň do jedálneho lístka,ďakujem za inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (4.12.2010, 9:35) |
Tesim sa, ze mate radi fasirku a takuto zarucene budete milovat, je to uplne neskutocne jemne ... nebicko na jazyku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
darina g. (dupo) ID 152254 (27.11.2010, 15:06) |
vyskúšam, dám vedieť, vyzerá to zaujímavo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (4.12.2010, 9:36) |
tak ako sa vam to podarilo ? ,,, toto nielen ze vyzera zaujimavo, ale chuti to uzasne ... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | darina g. (dupo) ID 152254 (6.12.2010, 22:42) |
Tak vyskúšané, boli fantastické, len sa tak po nich zaprášilo ,ale nechtiac som vyskúšala novú verziu...zabudla som pridať vajcia , tak boli ešte krehkejšie čo na chutí nič nezmenilo . Ďakujem za super receptík pridávam k obľúbeným |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (10.12.2010, 16:53) |
to sa tešíííím !  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva V. (evula1111) ID 10750 (21.11.2010, 18:09) |
...tieto fašírky som urobila dnes na obed a sú ú ž a s n é ...jemnučké a šťavnaté ...určite odporúčam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (27.11.2010, 14:08) |
Dakujem, ano su jemnucke uplne najviac ! ... nejako sme nemali radi fasirky, ale taketo smotanove su paradicka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (6.11.2010, 9:21) |
Ninka mas pravdu, ta smotana velmi jzemni fasirku. Aj ja som uz taku robila a bolo to velmi dobre. Fasirky peciem velmi zriedkavo, mozno 1-2x za rok, ale toto ozaj stoji za vyskusanie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Nina G. (shitanshah) ID 70486 (5.11.2010, 7:39) |
až keď sme ochutnali, sme potvrdili jemnosť fašírky ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |