
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Adriana S. (adrika280) ID 34442 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Hrasok na masle - vecera do 15 minut[ recept č. 33556 zo dňa 31.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY konzerva hrasku, maslo, hranolky, vajcia, kecup , pre masozravcov prip. doplnit klobaskou, sol, korenie POSTUP PRÍPRAVY Toto je velmi jednoduche jedlo, ktore ja mam velmi rada. Pre mojho draheho som musela doplnit aj kusok klobasky, ale mne to staci aj bez nej:) Takze: 1. urobime hranolky 2. hrasok zlejeme a nechame odkvapkat 3. rozpustime maslo a pridame don odkvapkany hrasok, prehrejeme, dochutime solou 4. urobime volske oko 5. pre masozravcov doplnime aj kusok klobasky Podavame s hranolkami a kecupom. Je to velmi jednoduche, rychle a mozem povedat, ze aj syte. |
![]() | Eva A. (Eviana) ID 114156 (15.11.2010, 20:59) |
Aďuška, hrášok na masle milujem... aj samotný, aj so zemiakmi, či zemiakovou kašou... mňam ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva T. (Evulqa) ID 33802 (14.11.2010, 19:05) |
noooooo, dala by som si povedať ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (15.11.2010, 20:56) |
tak si urob ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (2.11.2010, 8:26) |
rýchlovečka ako stvorená pre mňa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Adriana S. (adrika280) ID 34442 (4.11.2010, 19:37) |
Veru Ivka rychlovecka. A tu klobasku som musela pridat aj ja pre mojho masozravca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |