končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miinka K. (miinka) ID 45774 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kuracie stehná s tvarohovou plnkou[ recept č. 33070 zo dňa 22.10.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehná, plátky anglickej slaniny (na 1 stehno počítajte 2-3 plátky), na tvarohovú plnku: 15 dk tvarohu, 2 PL smotany, 1 strúčik cesnaku, pažítka, petržlen. vňať, 3 PL strúhanky, na omáčku: 1 PL horčice, 1 PL sójovej omáčky. Aj tento receptík som videla v TV Paprika a musela som vyskúšať. Je fantastický a muž poznamenal, že to musím robiť častejšie. Dokonca otvoril aj svoje obľúbené víno. POSTUP PRÍPRAVY Stehno pri kosti v širšej časti narežeme, aby sa skôr prepieklo. Pod kožu dáme lyžičkou tvarohovú masu a roztlačíme ju, aby sa dostala do čo najširšej plochy. Stehná obalíme slaninou a poukladáme do pekáča. Stehná pokropíme zmesou sojovej omáčky a horčice, polejeme aj olejom. Zakryjeme alobalom a pečieme. Pred dopečením odkryjeme. Tvarohová plnka: Všetky suroviny zmiešame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI pripravíme si suroviny na plnku... ... a zmiešame. Stehná pri kosti narežeme z oboch strán. Pod kožu dáme lyžičkou plnku, rozdeľte si množstvo, aby vám vyšlo na každé. Rukou pekne "ucapkáme" :-) ide to veľmi dobre a zmestí sa tam toho dosť. Stehienka doslova "stučneli" :-) Obalíme plátkami slaniny a polejme omáčkou. Upečieme do chrumkava. Výborné papanie! Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Alena K. (alenie3) ID 135571 (24.10.2010, 12:58) | |
chuti to ynikajuco vrelo odporucam vsetkym. Niektore stehienka som vykostila a ine nie. A podla mna na 2. den to bude este lepsie ked prejdu vsetky chute. | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (24.10.2010, 14:00) | ||
Ďakujem, Alenka za správičku! Myslíte, že by sme mohli stehienka naplniť plnkou večer pred upečením, nechať ich cez noc postáť a potom piecť? Chuť by mala aj takto prestúpiť lepšie do mäska. | ||
ODPOVEDAŤ |
Alena K. (alenie3) ID 135571 (26.10.2010, 19:20) | |||
nemyslim ze ak sa naplnia skor tak to pomoze ale fakt na druhy den to bolo "nebicko v papuli" ako sa hovori jednoducho mnamka....je to lahke rychle jedlo a podla mna si pochutia aj narocni jedaci, ak cakate hosti tak urobte hanbu urcite neutrzite. | |||
ODPOVEDAŤ |
Alena K. (alenie3) ID 135571 (23.10.2010, 21:15) | |
zajtra vyskusam na obed mnam | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (24.10.2010, 9:37) | ||
dajte potom vedieť | ||
ODPOVEDAŤ |
Alena K. (alenie3) ID 135571 (23.10.2010, 12:22) | |
urcite vyskusama ale nebude lepsie tie stehna vykostit? | |
ODPOVEDAŤ |
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (upravené 24.10.2010, 12:46) | ||
možno by ich ani nebolo treba narezať: len grilovať ako inokedy. Ale takto to len urýchli celé pečenie. .. ... tak komu ako sa páči, určite sa môže aj vykostiť (čo ja pekne neviem) | ||
ODPOVEDAŤ |